Ondernemers dragen met hun bedrijf – groot of klein - bij aan de lokale economie en zorgen o.a. voor werkgelegenheid en innovatie in een stad. Een dynamisch en inspirerend ondernemersklimaat is van groot belang. Hierbij spelen goede gemeentelijke dienstverlening en netwerken een belangrijke rol. In een stad waar ondernemers de weg kennen, waar ze weten wat er speelt qua economische ontwikkeling en elkaar leren kennen, ontstaan kansen voor groei, krachtenbundeling, nieuwe kennis en samenwerkingsverbanden. De Welkomstbijeenkomst is daarom in het leven geroepen. 

Wat houdt de Welkomstbijeenkomst in? 

Tijdens deze interactieve bijeenkomst gaan we graag in op jouw vragen en behoeften als ondernemer en vertellen jou meer over de dienstverlening aan ondernemers in Almere. Na de Welkomstbijeenkomst vind je sneller de weg naar (o.a.) investeringen, personeel, subsidies, lokale netwerkorganisaties en interessante workshops. Je maakt kennis met anderen ondernemers. Er is ruimte om vragen te stellen en om te netwerken tijdens de afsluitende netwerkborrel. 

Datum & Locatie

Datum: Donderdag 5 oktober 17:00 uur (inloop vanaf 16:45 uur). Locatie: Ondernemersplein Almere. Begane grond van het Stadhuis zij-ingang aan de Landdroststraat 1, 1315 RG Almere

Aanmelden

Meld je nu aan voor de volgende editie via onderstaand formulier.

Heb je vragen over de bijeenkomst of andere zaken? Mail naar ondernemersloket@almere.nl.

Team Accountmanagement / Lokaal Ondernemersklimaat 

Ondernemersgids

Wil je op voorhand meer informatie over ondernemen in Almere? Maak dan gebruik van de Ondernemersgids. Samen met verschillende partners van het Ondernemersplein helpen wij ondernemers groeien. Zie hier hun contactinfo of bel ons op nummer 14-036. Voor vragen kun je ons ook een e-mail sturen. Veel succes met jouw bedrijf in Almere!

FORMULIER

 Na registratie in ons contactsysteem ontvang je een mail vanuit noreplyEOG@almere.nl. Wij verzoeken je vriendelijk om deze email middels de JA uw toestemming nogmaals te bevestigen.

* Velden met een asterisk zijn verplicht.