Welkomstbijeenkomst

Ondernemers dragen met hun bedrijf – groot of klein - bij aan de lokale economie en zorgen o.a. voor werkgelegenheid en innovatie in een stad. Voor hen is een dynamisch en inspirerend ondernemersklimaat van groot belang. Hier spelen goede gemeentelijke dienstverlening en netwerken een belangrijke rol. In een stad waar ondernemers de weg kennen, waar ze weten wat er speelt qua economische ontwikkeling en elkaar leren kennen, ontstaan kansen voor groei, krachtenbundeling, nieuwe kennis en samenwerkingsverbanden.

  • Wil jij weten voor welke zakelijke vragen en diensten je bij de gemeente terecht kunt? 
  • Wil jij weten welke netwerken er binnen Almere zijn en wat zij jou als ondernemer bieden?  

Voor antwoorden op deze vragen maken wij je graag wegwijs in Almere tijdens de speciale digitale Welkomstbijeenkomst nieuw vestigde ondernemers (duur: 1 uur). Tijdens de bijeenkomst maak je kennis met de wethouder Economische Ontwikkeling Maaike Veeningen, die kort de Economische Agenda van onze stad toelicht, informeren wij je graag meer over onze gemeentelijke dienstverlening, de dienstverlening van het Ondernemersplein en de daarbij betrokken partners en maak je kennis met de voornaamste lokale netwerkorganisaties. Uiteraard is er ook ruimte om vragen te stellen en jouw behoefte aan ons te laten weten.  

Daarnaast laten we je kort zien wat Almere te bieden heeft op het vlak van ontspanning, voor jou en jouw werknemers en zal een Almeerse ondernemer je meenemen in zijn of haar ervaringen rond het vestigen van hun onderneming in Almere. Heb je vragen over de bijeenkomst of andere zaken, dan kun je deze stellen via ondernemerloket@almere.nl.

Wij hopen je 26 januari 2022 digitaal te mogen verwelkomen!

Team Accountmanagement / Lokaal Ondernemersklimaat 

Ondernemersgids

Wil je op voorhand meer informatie over ondernemen in Almere? Maak dan gebruik van de Ondernemersgids. Waarom deze ondernemersgids? Omdat wij het waarderen dat je met jouw bedrijf in onze stad onderneemt. Omdat ondernemers bijdragen aan diversiteit in de activiteiten van onze stad. Omdat ondernemers een belangrijke pijler zijn in de welvaart van de bewoners van de stad. De gids helpt je om snel de weg te vinden in het ondernemerslandschap en geeft jou en jouw bedrijf een snel en welkom thuis in Almere. Dat past bij deze jongste stad van Nederland. Voor een indruk van wat Almere als complete stad biedt, zie www.hetkaninalmere.nl. Engelstalige informatie over ondernemen en andere praktische informatie is ook online te vinden. Samen met verschillende partners van het Ondernemersplein helpen wij ondernemers groeien. Zie hier hun contactinfo of bel ons op nummer 14-036. Voor vragen kun je ons ook een email sturen. Veel succes met jouw bedrijf in Almere!

FORMULIER