Welkomstbijeenkomst

Ondernemers dragen met hun bedrijf – groot of klein - bij aan de lokale economie en zorgen o.a. voor werkgelegenheid en innovatie in een stad. Een dynamisch en inspirerend ondernemersklimaat is van groot belang. Hier spelen goede gemeentelijke dienstverlening en netwerken een belangrijke rol. In een stad waar ondernemers de weg kennen, waar ze weten wat er speelt qua economische ontwikkeling en elkaar leren kennen, ontstaan kansen voor groei, krachtenbundeling, nieuwe kennis en samenwerkingsverbanden. De Welkomstbijeenkomst is daarom in het leven geroepen. 

Wat houdt de Welkomstbijeenkomst in? 

Na de welkomstbijeenkomst ben je als ondernemer op de hoogte van de dienstverlening van de gemeente Almere, haar partners en het aanbod van ons Ondernemersplein en vind je sneller de weg naar (o.a.) kapitaal, personeel, subsidies en interessante workshops. Je maakt kennis met de wethouder Economische Ontwikkeling en met een aantal lokale netwerkorganisaties. Daarnaast is er ruimte om vragen te stellen en om te netwerken tijdens de afsluitende netwerkborrel. 

Datum & Locatie

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 7 september van 16.00 tot 18.00 uur. Locatie: Ondernemersplein Almere. Begane grond van het Stadhuis zij-ingang aan de Landdroststraat 1 1315 RG Almere

Aanmelden

Meld je alvast aan voor de volgende editie via onderstaand formulier.

Heb je vragen over de bijeenkomst of andere zaken? Mail naar ondernemersloket@almere.nl.

Team Accountmanagement / Lokaal Ondernemersklimaat 

Ondernemersgids

Wil je op voorhand meer informatie over ondernemen in Almere? Maak dan gebruik van de Ondernemersgids. Samen met verschillende partners van het Ondernemersplein helpen wij ondernemers groeien. Zie hier hun contactinfo of bel ons op nummer 14-036. Voor vragen kun je ons ook een email sturen. Veel succes met jouw bedrijf in Almere!

FORMULIER