Van 29 bedrijventerreinen in Almere heeft bijna de helft nog bouwgrond in uitgifte. De stad Almere heeft een gunstig vestigingsbeleid. Daarnaast zijn er in en rondom Amsterdam weinig betaalbare bedrijfskavels en dankzij de betaalbare grondprijzen is een bedrijfskavel in Almere een zeer aantrekkelijk alternatief.

Wil je jouw bedrijf vestigen in Almere, overweeg dan om zelf een bedrijfspand te bouwen. Hieronder staat een overzicht van alle bedrijventerreinen die in Almere aanwezig zijn. Per bedrijventerrein kun je bekijken of er nog bouwkavels beschikbaar zijn.

Lees meer over de mogelijkheden per terrein:

ALMERE HAVEN CENTRUM ALMERE CENTRUM ALMERE BUITEN CENTRUM ALMERE POORT CENTRUM A6 A6 A27 A1 N701 N701 N702 N702 N305 Tekst Frezersplaats Gietersplaats De Rederij De Striptekenaar Poldervlak De Vaart 4 Buitenvaart Sallandsekant Het Atelier Faunabuurt De Paal De Steiger De Uitgeverij Hogekant Hollandsekant De Binderij Felsersplaats Bouwmeesterbuurt Ambachtsmark Gooisekant Het Ambacht Veluwsekant West Lagekant Markerkant Randstad Draaiersplaats Stichtsekant Veluwsekant Oost De Vaart 1-3 Gordingweg Groene Kadeweg

Terreinen met beschikbare kavels

Bekijk alle bedrijventerreinen met ruimte om jouw eigen pand te bouwen.

Buitenvaart

Bedrijventerrein Buitenvaart is het glastuinbouwgebied van Almere waar je nog een bezoek kunt brengen aan de kassen.

Meer over Buitenvaart

De Striptekenaar

Bedrijventerrein De Striptekenaar een klein binnenstedelijk bedrijventerrein in de Stripheldenbuurt aan de noordoostelijke rand van Almere Buiten.

Meer over De Striptekenaar

De Vaart 4

Bedrijventerrein De Vaart 4 is een relatief nieuw en grootschalig industrieel bedrijventerrein in het noordwesten van stadsdeel Almere Buiten.

Meer over De Vaart 4

Frezersplaats

Bedrijventerrein Hollandsekant is een terrein dat voldoet aan de hoge kwaliteitseisen voor zwaardere logistieke bedrijven.

Meer over Frezersplaats

Gooisekant

Bedrijventerrein Gooisekant kan gekarakteriseerd worden als een gemengd bedrijventerrein waar 100% kantoren toegestaan is.

Meer over Gooisekant

Gordingweg

Bedrijventerrein Gordingweg is een terrein voor kleinschalige handelsbedrijven.

Meer over Gordingweg

Groene Kadeweg

Bedrijventerrein Groene Kadeweg is een terrein waar specifieke bedrijven zijn toegestaan.

Meer over Groene Kadeweg

Het Ambacht

Bedrijventerrein Het Ambacht is een terrein dat voldoet aan de hoge kwaliteitseisen en heeft een ideale ligging.

Meer over Het Ambacht

Het Atelier

Bedrijventerrein Het Atelier is één van de kleinere bedrijventerreinen, gelegen in Almere Stad Oost.

Meer over Het Atelier

Hogekant

Bedrijventerrein Hogekant is een middelgroot modern gemengd bedrijventerrein, gelegen in het stadsdeel Almere Poort naast de Hogering.

Meer over Hogekant

Lagekant

Bedrijventerrein Lagekant is een terrein dat voldoet aan de hoge kwaliteitseisen en heeft een ideale ligging.

Meer over Lagekant

Poldervlak

Bedrijventerrein Poldervlak heeft een aantal relatief grotere werkgevers met nieuwe panden waardoor het terrein getuigt van vitaliteit en dynamiek.

Meer over Poldervlak

Sallandsekant

Bedrijventerrein Sallandsekant beantwoordt aan een echt logistiek bedrijventerrein met ruim opgezette kavels en grote panden bestemd voor opslag en distributie.

Meer over Sallandsekant

Stichtsekant

Bedrijventerrein Stichtsekant ligt aan de oostzijde van Almere en biedt zeer veel ruimte voor logistieke en modern gemengde bedrijven.

Meer over Stichtsekant

14 resultaten

Hogekant

Hogekant

Bedrijventerrein Hogekant is een middelgroot modern en gemengd bedrijventerrein dat uitermate geschikt is voor kleine en middelgrote bedrijven.

Meer lezen over Hogekant

Lagekant

Lagekant

Bedrijventerrein Lagekant is het meest westelijk gelegen bedrijventerrein van Almere en ligt direct aan de A6 en op 6 minuten rijden van de A1.

Meer lezen over Lagekant