Zit jij in zwaar weer met jouw onderneming? Hier vind je handige informatie, programma's om jou te helpen of adviseurs die je kunt spreken. 

Uitgelicht

Programma Toekomstgericht Ondernemen

Met vertrouwen de toekomst tegemoet? Misschien is het nu nog lastig te geloven. Maar met de juiste draai aan je business model kan je best wel eens sterker uit de strijd komen. Voor startende ondernemers of bestaande ondernemers die willen gaan hervormen of vernieuwen is het programma ‘Toekomstgericht Ondernemen’ de uitkomst. 

Meer informatie
Toekomstgericht ondernemen

Hulpscan MKBDoorgaan

Heb je een in de kern levensvatbaar bedrijf, maar heb je hulp nodig om je bedrijf gezond te houden? Via de Hulpscan van MKBDoorgaan ontvang je kosteloos inzicht in de situatie van jouw bedrijf en krijg je hulp bij vervolgstappen die je kunt nemen.

Lees meer
adviseurs ondernemen

Corona Rebuild Programma

Loopt door de corona-crisis jouw omzet terug en wil jij jouw businessmodel aanpassen aan de veranderende markt? Dan is het Corona Rebuild Programma van Horizon Flevoland iets voor jou.

Ontdek
Kantoren almere

Bedrijfs-financiering

Je hebt een ondernemingsplan geschreven en je bent op zoek naar financiering? Of wil je graag weten welke financieringsmogelijkheden er zijn? Voor een up-to-date advies stel je je vraag gratis aan de KVK Financieringsdesk: 0800 10 14. De KVK-adviseurs helpen je graag op weg.

Neem contact op

Ondernemersloket Gemeente Almere

Heb je een vraag aan de gemeente Almere? Via hun Ondernemersloket kun je al je ondernemersvragen stellen. Zij helpen je zo snel mogelijk op weg.

Lees meer