Vrijdag 18 november 2022 vond de Dag van de Ondernemer plaats in de SHARP Business Lounge bij Almere City FC. Tijdens dit netwerkevent werden o.a. de prijzen voor Onderneming van het Jaar bekendgemaakt. Hieronder vind je een korte terugblik naar het evenement. We hopen je graag volgend jaar weer te zien!

Onderneming van het jaar

Er zijn drie bedrijven uitgeroepen tot de Onderneming van het jaar 2023. Zij hebben de titel in ontvangst mogen nemen van wethouder Maaike Veeningen en voorzitter van de Vereniging Bedrijfskring Almere Kimberley Valentien. Voor het eerst werd de prijs uitgereikt aan de drie categorieën starter, klein bedrijf en midden-groot bedrijf. De winnaars waren:

Prijzen

999 Games en Qua-vac winnen een jaar lang 2 businessseats bij Almere City FC, een lidmaatschap bij de Vereniging Bedrijfskring Almere en een redactioneel item in Almere Zaken. Strand22 heeft als starter naast eerder genoemde prijzen ook een marketingbudget van 2500 euro in ontvangst mogen nemen.

Netwerken

Voor- en na de uitreiking was er voldoende tijd om te netwerken. Hier werd dan ook goed gebruik van gemaakt door de aanwezigen. Mooi om te zien hoe diverse partijen, zoals gemeente en ondernemers, met elkaar verbindingen maakten. Dit zorgt er voor dat Almere groeit op het gebied van ondernemen, maar ook voor de stad in het algemeen.

Foto's

Tijdens de Dag van de Ondernemer stond er een fotowand waar foto's gemaakt zijn. Deze foto's zijn te bekijken via deze link.

Contact en feedback

Heb je bepaalde contacten op gedaan of ben je deze tijdens het evenement misgelopen? Om in contact te komen met 1 van de genomineerden bedrijven, winnaars of aanwezigen kun je contact opnemen met Armanda Koelink via ackoelink@almere.nl. Ook kun je bij haar terecht voor feedback over het event.