Waarom een bedrijfspand in Almere?

Met ruim 30 bedrijventerreinen biedt Almere een groot economisch netwerk. Bovendien zijn er veel andere redenen waarom Almere een geschikte locatie is voor jouw bedrijf. De belangrijkste redenen om een bedrijfspand in Almere te nemen zijn:

  • Jong en ambitieus talent
    In Almere zijn er goede scholen en de stad is goed bereikbaar vanuit Amsterdam en Utrecht. Bovendien zijn de inwoners van Almere jong. Dit zorgt ervoor dat er veel talent rondloopt in Almere dat mogelijk bij jouw bedrijf kan gaan werken. Er is dus een groot arbeidspotentieel.
  • Betaalbare kantoren
    De grond van Almere is relatief goedkoop ten opzichte van de nabij gelegen locaties. Denk hierbij aan omgeving Amsterdam en Utrecht.
  • Goede bereikbaarheid
    Vanuit Almere kun je je gemakkelijk naar een andere plek verplaatsen. Almere ligt dichtbij Schiphol Airport en met de trein ben je in 20 minuten in Amsterdam.

Binnen het bestaande aanbod aan koop- en huurpanden vind je vast en zeker een geschikt kantoor op een bedrijventerrein dat voldoet aan jouw specifieke wensen. Zo zijn er bijvoorbeeld bedrijfspanden met een ruime parkeergelegenheid en zijn er kantoorruimtes met een goede logistieke wendbaarheid, werkplekken op een zichtlocatie tussen het groen en in het centrum.

Welk bedrijventerrein is geschikt voor jou?

Bij het kiezen van een bedrijfspand in Almere, zijn er een aantal bedrijfsterreinen waar je uit kunt kiezen. Elk van deze bedrijventerreinen hebben hun eigen voor- en nadelen. Bekijk deze pagina om te zien welke bedrijventerreinen er zijn en wat de voordelen hiervan zijn. Op die manier vind je de ideale locatie voor jouw bedrijf.

Actuele bedrijfspanden te koop en te huur

Een overzicht van het actuele aanbod aan bedrijfspanden vind je op de vastgoedplatforms Funda, Realnext en Bedrijfspand.com. 

Bekijk het actuele aanbod op Funda in Business en Bedrijfspand.com of neem contact op met één van onderstaande bedrijfsmakelaars. Zij helpen je graag met zoeken naar het door jou gewenste pand.

Neem contact op

Vestigingsadviseur Bestaande bedrijfspanden

Overweeg jij om jouw bedrijf te vestigen op bestaande gebouwen en heb je daar een vraag over? Neem contact op met Solange Nouwen. 
snouwen@almere.nl
+ 31 (0) 6 25 13 20 46

 

Bedrijfsmakelaar