Ben je op zoek naar een bedrijfspand in Almere? Almere heeft een groot aanbod van bedrijfspanden die je kunt kopen of huren zonder dat je hier zelf iets voor hoeft te bouwen.

Waarom een bedrijfspand in Almere?

Met ruim 30 bedrijventerreinen biedt Almere een groot economisch netwerk. Bovendien zijn er veel andere redenen waarom Almere een geschikte locatie is voor jouw bedrijf. De belangrijkste redenen om een bedrijfspand in Almere te nemen zijn:

  • Jong en ambitieus talent
    In Almere zijn er goede scholen en de stad is goed bereikbaar vanuit Amsterdam en Utrecht. Bovendien zijn de inwoners van Almere jong. Dit zorgt ervoor dat er veel talent rondloopt in Almere dat mogelijk bij jouw bedrijf kan gaan werken. Er is dus een groot arbeidspotentieel.
  • Betaalbare kantoren
    De grond van Almere is relatief goedkoop ten opzichte van de nabij gelegen locaties. Denk hierbij aan omgeving Amsterdam en Utrecht.
  • Goede bereikbaarheid
    Vanuit Almere kun je je gemakkelijk naar een andere plek verplaatsen. Almere ligt dichtbij Schiphol Airport en via de trein ben je binnen 20 minuten in Amsterdam.

Binnen het bestaande aanbod aan koop- en huurpanden vind je zeker een geschikt kantoor op een bedrijventerrein dat voldoet aan jouw specifieke wensen. Zo zijn er bijvoorbeeld bedrijfspanden met een ruime parkeergelegenheid en zijn er kantoorruimtes met een goede logistieke wendbaarheid, werkplekken op een zichtlocatie tussen het groen en in het centrum.

Welk bedrijventerrein is geschikt voor jou?

Bij het kiezen van een bedrijfspand in Almere, zijn er een aantal bedrijfsterreinen waar je uit kunt kiezen. Elk van deze bedrijventerreinen hebben hun eigen voor- en nadelen. Bekijk deze pagina om te zien welke bedrijventerreinen er zijn en wat de voordelen hiervan zijn. Op die manier vind je de ideale locatie voor jouw bedrijf.

Actuele bedrijfspanden te koop en te huur

Een overzicht van het actuele aanbod aan bedrijfspanden vind je op de vastgoedplatforms Funda, Realnext en Bedrijfspand.com. Wil je liever zelf een kantoorruimte bouwen? Bekijk dan de beschikbare bouwkavels in Almere.

Bekijk het actuele aanbod op Funda in Business en Bedrijfspand.com.

Bedrijfsmakelaars - Je kunt ook contact opnemen met een bedrijfsmakelaar.