Ondernemersplein Almere

Groeiplek voor Almeerse ondernemers

Ondernemersplein

Het Ondernemersplein is een publiek-private samenwerking tussen de gemeente Almere, Almeerse ondernemers, regionale instellingen en de Kamer van Koophandel. Dit netwerk van partners maakt zich sterk voor snelle en lokale toegang tot informatie, inspiratie, netwerk en support voor Almeerse ondernemers. 

Vanwege de huidige corona-maatregelen zijn onze kennissessies en advieswerkzaamheden uitsluitend digitaal.

Uitgelicht

Toekomstgericht ondernemen

Toekomstgericht ondernemen

Toekomstgericht Ondernemen

Voor startende ondernemers of bestaande ondernemers die willen gaan hervormen of vernieuwen is het programma ‘Toekomstgericht Ondernemen’ de uitkomst. Meld je aan en bouw aan een duurzaam business model voor je bedrijf!

Meer informatie
adviseurs ondernemen

adviseurs ondernemen

HULPSCAN MKBDOORGAAN

Zit jouw bedrijf door corona in de problemen? En heb je hulp nodig om je bedrijf weer gezond te krijgen? Via de Hulpscan van MKBDoorgaan ontvang je kosteloos inzicht in de situatie van jouw bedrijf en krijg je gratis professionele hulp bij vervolgstappen die je kunt nemen.

Meer informatie

Maak kennis met onze adviseurs

Heb je een ondernemersvraag? Plan een gesprek in met één van onze adviseurs. Zij staan voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden. 

Ik wil een afspraak
Ondernemersplein almere events

Ondernemersplein almere events

© Maarten Feenstra

Over het Ondernemersplein

Het Ondernemersplein is een publiek-private samenwerking tussen de gemeente Almere, Almeerse ondernemers, onderwijsinstellingen, regionale instellingen en de Kamer van Koophandel. Als (startend) ondernemer kun je hier terecht voor advies, informatie, programma's en nog veel meer.

Meer info

Mis niets!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het Ondernemersplein en blijf op de hoogte van events, regelingen en meer tips voor jou als ondernemer!