Ondernemersplein Almere

Groeiplek voor Almeerse ondernemers

Ondernemersplein

Het Ondernemersplein ligt in het hart van de mooie stad Almere, het stadhuis. We bieden samen met vele partners informatie, inspiratie, netwerk en support aan lokale ondernemers.

Het Ondernemersplein is een publiek-private samenwerking tussen de gemeente Almere, Almeerse ondernemers, onderwijsinstellingen, regionale instellingen en de Kamer van Koophandel. Dit netwerk van partners maakt zich sterk voor snelle en lokale toegang tot informatie, inspiratie, netwerk en support voor Almeerse ondernemers

NOW 3.0

De NOW 3.0 is een tegemoetkoming voor personeelskosten voor ondernemers die getroffen zijn door corona. De regeling kent een inspanningsverplichting voor werkgevers om personeel bij/om te scholen of te begeleiden van werk naar werk. Ontdek hier hoe dit werkt en bekijk de webinar terug!

Meer informatie

Uitgelicht

Maak kennis met onze adviseurs

Heb je een ondernemersvraag? Plan een gesprek in met één van onze adviseurs. Zij staan voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden. 

Ik wil een afspraak
Ondernemersplein almere events

Ondernemersplein almere events

© Maarten Feenstra

Over het Ondernemersplein

Het Ondernemersplein is een publiek-private samenwerking tussen de gemeente Almere, Almeerse ondernemers, onderwijsinstellingen, regionale instellingen en de Kamer van Koophandel. Als (startend) ondernemer kun je hier terecht voor advies, informatie, programma's en nog veel meer.

Meer info