Het Ondernemersplein is een publiek-private samenwerking tussen de gemeente Almere, Almeerse ondernemers, regionale instellingen en de Kamer van Koophandel. Dit netwerk van partners maakt zich sterk voor snelle en lokale toegang tot informatie, inspiratie, netwerk en support voor Almeerse ondernemers. Zo heeft het Ondernemersplein een jaarprogramma vol met spraakmakende sprekers, workshops en netwerkevenementen. Hiernaast zitten er fysiek verschillende adviseurs die jou graag op weg helpen binnen het ondernemerslandschap.

Uitgelicht

Poll Workshops

Wij zijn er om jou te helpen. Ben je een starter, heb je een eenmanszaak of wil je jouw klein bedrijf laten groeien? Laat ons weten welke inspiratiesessies en workshops jou aanspreken. Op basis van jouw input kunnen we ons jaarprogramma aanpassen of uitbreiden.

Doe mee met de poll
Ondernemen almere kantoor

Maak kennis met onze adviseurs

Heb je een ondernemersvraag? Plan een gesprek in met één van onze adviseurs. Zij staan voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden. 

Ik wil een afspraak
adviseurs ondernemen

Het laatste nieuws

Mis niets!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het Ondernemersplein en blijf op de hoogte van events, regelingen en meer tips voor jou als ondernemer!