Informatie over het Coronavirus en de maatregelen in Almere vind je hier.

Het Ondernemersplein is een publiek-private samenwerking tussen de gemeente Almere, Almeerse ondernemers, regionale instellingen en de Kamer van Koophandel. Dit netwerk van partners maakt zich sterk voor snelle en lokale toegang tot informatie, inspiratie, netwerk en support voor Almeerse ondernemers. 

 

Uitgelicht

Toekomstgericht Ondernemen

Voor startende ondernemers of bestaande ondernemers die willen gaan hervormen of vernieuwen is het programma ‘Toekomstgericht Ondernemen’ de uitkomst. Meld je aan en bouw aan een duurzaam business model voor je bedrijf!

Meer informatie
Toekomstgericht ondernemen

HULPSCAN MKBDOORGAAN

Zit jouw bedrijf door corona in de problemen? En heb je hulp nodig om je bedrijf weer gezond te krijgen? Via de Hulpscan van MKBDoorgaan ontvang je kosteloos inzicht in de situatie van jouw bedrijf en krijg je gratis professionele hulp bij vervolgstappen die je kunt nemen.

Meer informatie
adviseurs ondernemen

Maak kennis met onze adviseurs

Heb je een ondernemersvraag? Plan een gesprek in met één van onze adviseurs. Zij staan voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden. 

Ik wil een afspraak

Over het Ondernemersplein

Het Ondernemersplein is een publiek-private samenwerking tussen de gemeente Almere, Almeerse ondernemers, onderwijsinstellingen, regionale instellingen en de Kamer van Koophandel. Als (startend) ondernemer kun je hier terecht voor advies, informatie, programma's en nog veel meer.

Meer info
Ondernemersplein almere events

Mis niets!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het Ondernemersplein en blijf op de hoogte van events, regelingen en meer tips voor jou als ondernemer!