Ondernemer in Almere?

Hier moet je zijn voor alle informatie en tips

Info Ondernemers

Ben jij ondernemer in Almere of ben je van plan om naar Almere te komen met jouw onderneming? Hier vind je informatie, inspiratie en nog veel meer. Lees bijvoorbeeld de Ondernemersgids of lees verhalen van andere Almeerse ondernemers. Daarnaast zijn er regelmatig Welkomstbijeenkomsten voor recent gevestigde ondernemers. Voor meer praktisch informatie kun je kijken  op de website van de gemeente Almere (click here for English).

Ondernemersgids Almere

Ondernemersgids Almere

Ondernemersgids

Speciaal voor nieuwe Almeerse ondernemers is de Ondernemersgids gemaakt. Hier vind je informatie over de netwerken, belastingen, vergunningen, bedrijfsruimtes en nog veel meer.

Download de gids
Ondernemersplein almere events

Ondernemersplein almere events

© Maarten Feenstra

Welkomst-bijeenkomst

Tijdens de online bijeenkomst op woensdag 26 januari 16.00 – 17.15 uur maak je kennis met de wethouder Economische Ontwikkeling Maaike Veeningen. Wij vertellen je graag meer over onze gemeentelijke dienstverlening, de dienstverlening van het Ondernemersplein en de daarbij betrokken partners en maak je kennis met de voornaamste lokale netwerkorganisaties. Uiteraard is er ook ruimte om vragen te stellen en jouw behoefte aan ons te laten weten. 

Meld je aan

Accountmanagers

Om het contact tussen ondernemers en de gemeente Almere over economisch gerelateerde onderwerpen goed te laten verlopen heeft gemeente Almere een aantal accountmanagers. Deze accountmanagers hebben een actief verbindende rol en zijn oren & ogen van en voor het gevestigde bedrijfsleven. Zij zijn beschikbaar voor ondernemersvragen en ze hebben geregeld, pro-actief en reactief, contact met ondernemers over relevante kwesties. Dat kan gaan om knelpunten, over informatie-uitwisseling of een vlot verloop van processen.

Neem contact op