Jouw bedrijf laten groeien is een vak apart. Het vraagt andere vaardigheden van jou als ondernemer. Ontdek hier relevante informatie over hoe je kunt groeien en wie jou hierbij kan helpen.

Mkb groeicoach

Zit jouw bedrijf door corona in de problemen? En heb je hulp nodig om je bedrijf weer gezond te krijgen? Via de Hulpscan van Geldfit Zakelijk ontvang je kosteloos inzicht in de situatie van jouw bedrijf en krijg je gratis professionele hulp bij vervolgstappen die je kunt nemen.

Meer informatie
coach ondernemen almere

Groeivouchers Horizon Flevoland

Wil je groeien waar heb je geen voldoende financiele middelen? De voucherregeling van de regionale ontwikkelingsmaatschappij Horizon Flevoland voorziet in een speciale subsidie die je in kan zetten om je onderneming verder te ontwikkelen, je activiteiten uit te breiden om zo te groeien en de volgende stap te zetten.

Lees meer

Subsidies

De overheid en particuliere instanties zetten subsidies in om vernieuwende ideeën een kans te geven. Bekijk hier hoe dit werkt en waar je subsidies kunt vinden.

Meer informatie

Inzet van studenten

Op zoek naar studenten? Maak gebruik van het MKB Lab, onderdeel van Hogeschool Windesheim. Zij helpen jou met jouw zoektocht naar studenten die jouw bedrijf kunnen ondersteunen.

Bekijk
Groep studenten bij Windesheim Almere.

Ondernemersloket Gemeente Almere

Heb je een vraag aan de gemeente Almere? Via hun Ondernemersloket kun je al je ondernemersvragen stellen. Zij helpen je zo snel mogelijk op weg.

Lees meer