Ik wil groeien

Hier vind je alles over het zetten van de volgende stap met jouw bedrijf

Ik wil groeien

Je bedrijf laten groeien is een vak apart. Het vraagt andere vaardigheden van jou als ondernemer. Ontdek hier relevante informatie over hoe je kunt groeien en wie jou hierbij kan helpen.

coach ondernemen almere

coach ondernemen almere

Mkb groeicoach

Groeien gaat vaak gepaard met groeipijn. Dit geldt ook voor ondernemingen. Als je wilt groeien en de top wilt bereiken dan kan een coach je hierin helpen. De groeicoaches van MKBDoorgaan zijn gespecialiseerd in bedrijven met uitdagingen op het gebied van groei. Ze helpen je graag kosteloos verder.

Meer informatie

Groeivouchers Horizon Flevoland

Wil je groeien waar heb je geen voldoende financiele middelen? De voucherregeling van de regionale ontwikkelingsmaatschappij Horizon Flevoland voorziet in een speciale subsidie die je in kan zetten om je onderneming verder te ontwikkelen, je activiteiten uit te breiden om zo te groeien en de volgende stap te zetten.

Lees meer
© Maarten Feenstra

Subsidies

De overheid en particuliere instanties zetten subsidies in om vernieuwende ideeën een kans te geven. Bekijk hier hoe dit werkt en waar je subsidies kunt vinden.

Meer informatie

Inzet van studenten

Op zoek naar studenten? Maak gebruik van het MKB Lab, onderdeel van Hogeschool Windesheim. Zij helpen jou met jouw zoektocht naar studenten die jouw bedrijf kunnen ondersteunen.

Bekijk
© Floriade Almere

Pak je kansen bij de Floriade

De Floriade Expo 2022 biedt kansen voor jou als ondernemer. Misschien heb je nu nog geen idee hoe je als bedrijf kunt profiteren van dit evenement. Of wil je sparren over een kans die je hebt geïdentificeerd. De speciale Floriade-adviseur staat je graag te woord.

Lees meer

Ondernemersloket Gemeente Almere

Heb je een vraag aan de gemeente Almere? Via hun Ondernemersloket kun je al je ondernemersvragen stellen. Zij helpen je zo snel mogelijk op weg.

Lees meer