Almere is in 40 jaar tijd gegroeid naar een stad met ruim 200.000 inwoners en meer dan 18.000 ondernemingen, die variëren van zzp-ers en MKB-bedrijven tot grote internationals. In Almere is er volop ruimte voor groei, de ligging langs de A6, A27 en Hanzelijn en de nabijheid van Schiphol is zeer gunstig en de beroepsbevolking is relatief jong. In 2017 won de stad de titel Beste Binnenstad en in 2019 werd Almere gekozen tot MKB-vriendelijkste stad. De focus ligt de komende jaren op ICT-Tech, logistiek, toerisme en recreatie, start-ups en scale-ups en circulaire economie. Almere heeft de ambitie om de economische ontwikkeling van de stad te versterken, zodat een robuuste lokale economie ontstaat.

Thema's

Ondernemersplein

Heb je behoefte aan praktische informatie en persoonlijk advies over ondernemerschap in Almere? Wil je bijvoorbeeld gaan starten? Of wil je juist hulp om te groeien? Bekijk dan het Ondernemersplein.

Lees meer
Ondernemersplein almere events

Vestigen in Almere

Almere heeft 29 bedrijventerreinen verspreid door Almere. Ontdek nu de diverse terreinen of bekijk welke bestaande locaties beschikbaar zijn.

Bekijk alle locaties

Contact

Wil je contact opnemen en de juiste persoon spreken die jouw vraag kunt beantwoorden? Ga dan naar de contactpagina.

Neem contact op
adviseur groeien almere

Mis niets!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle tips en nieuwtjes uit Almere.