Informatie over het Coronavirus en de maatregelen in Almere vind je hier.

Almere is een aantrekkelijke stad voor ondernemers. Maar er ligt ook een uitdaging omdat er de komende jaren een flinke groei van de stad is voorzien. Dat vraagt investeringen in de economische structuur, het bedrijfs-ecosysteem en in het vestigingsklimaat. Snelle groeiers in de sectoren ICT Tech, Circulaire economie en Logistiek zijn van groot belang voor de economie van de stad. De gemeente wil met het actieprogramma UPAlmere! het startup & scaleup ecosysteem verder laten groeien en zo meer talent, innovatiekracht, kennis en bedrijven met groeipotentieel aan de stad te verbinden. 

We willen van Almere een plek te maken waar startups en scaleups betere toegang hebben tot wat zij belangrijk vinden. Zoals toegang tot talent & kennis, groeikapitaal en netwerken om te kunnen innoveren, waar ze eenvoudig grote organisaties als testklant kunnen benaderen en waar inspirerende events worden georganiseerd.

Actieprogramma UPAlmere!

De gemeente wil met het actieprogramma UPALMERE! het startup & scaleup ecosysteem verder laten groeien en zo meer talent, innovatiekracht, kennis en bedrijven met groeipotentieel aan de stad te verbinden. 

Bekijk het actieprogramma

Op zoek naar? - Verken het startup- en scaleup-ecosysteem van Almere.

Inspiratie - Bekijk de afgelopen events terug

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, events en programma's rondom startups en scaleups? Geef je mailadres aan ons door en we houden je persoonlijk up-to-date. 

Schrijf je in!
Vrouw aan het werk in Almere.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen voor het team UPALMERE!? Neem dan contact met ons op via de button hieronder!

Neem contact op

Heb je niet gevonden naar waar je op zoek was? Zoek hier