UPALMERE! is een programma van de gemeente Almere dat de publieke en privaatsector samen wil brengen om innovatiekracht te bevorderen in de stad.

Op zoek naar? - Verken het innovatie ecosysteem van Almere

Startup Hero Journey 2024

Ben je als start-up of scale-up gevestigd in Almere of bereid je te vestigen in Almere? Heb je innovatieve ideeën op het gebied van ICT & TECH en duurzaamheid om de wereld een stukje beter te maken? Ben je toe aan het maken van een volgende (groei) stap? Heb je ambities richting het buitenland? Meld je dan aan voor het Start-up & Scale-up Hero Journey programma 2024!

Meer info
Finale Startup & Scale-up Heroes Journey Almere

KvK Business Challenge

Na vier eerdere succesvolle Almere edities van de KvK Business Challenge, organiseren we in oktober de 5e Almere editie van de KvK Business Challenge. Almeerse bedrijven met een Innovatie Challenge worden d.m.v. het innovatieplatform in contact gebracht met innovatieve startups, scaleups en Innovatieve MKB bedrijven. Oplossingen kunnen vanuit heel de wereld worden aangedragen op het platform. Een bijzondere kans en gelegenheid om je bedrijf in korte tijd innovatiekracht te voorzien.

Meer over de challenge
Startup almere ondernemen

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, events en programma's rondom startups en scaleups? Geef je mailadres aan ons door en we houden je persoonlijk up-to-date. 

Schrijf je in!
Vrouw aan het werk in Almere.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen voor het team UPALMERE!? Neem dan contact met ons op via de button hieronder!

Neem contact op

Heb je niet gevonden naar waar je op zoek was? Zoek hier