Vestigen in Almere

Almere is in 40 jaar tijd gegroeid naar een stad met ruim 200.000 inwoners en meer dan 18.000 ondernemingen, die variëren van zzp-ers en MKB-bedrijven tot grote internationals. In Almere is er volop ruimte voor groei, de ligging langs de A6, A27 en Hanzelijn en de nabijheid van Schiphol is zeer gunstig en de beroepsbevolking is relatief jong. In 2017 won de stad de titel Beste Binnenstad en in 2019 werd Almere gekozen tot MKB-vriendelijkste stad. De focus ligt de komende jaren op ICT- Tech, logistiek, toerisme en recreatie, startups en scaleups en circulaire economie. Almere heeft de ambitie om de economische ontwikkeling van de stad te versterken, zodat een robuuste lokale economie ontstaat. 

Alle bedrijventerreinen

Ontdek de Almeerse bedrijventerreinen

Bouwkavels

Bekijk de terreinen met beschikbare bouwkavels

Bestaand vastgoed

Koop of huur een pand 

© Maarten Feenstra

Waarom Almere?

Lees waarom jij met jouw bedrijf naar Almere moet komen

Vind jouw ideale bedrijventerrein

ALMERE HAVEN CENTRUM ALMERE CENTRUM ALMERE BUITEN CENTRUM ALMERE POORT CENTRUM Frezersplaats Gietersplaats De Rederij De Striptekenaar Poldervlak De Vaart 1-3 De Vaart 4-6 Buitenvaart Sallandsekant Het Atelier Faunabuurt De Steiger De Paal De Uitgeverij Hogekant Hollandsekant De Binderij Felsersplaats Bouwmeesterbuurt Ambachtsmark Gooisekant Het Ambacht Veluwsekant West Lagekant Markerkant Randstad Draaiersplaats Stichtsekant Veluwsekant Oost A6 A6 A27 A1 N701 N701 N702 N702 N305

Bedrijventerreinen in Almere

Bekijk alle 29 bedrijventerreinen in Almere.

Ambachtsmark

Bedrijventerrein Ambachtsmark heeft helaas geen bouwkavels beschikbaar, maar is om uiteenlopende redenen heel geschikt om er uw bedrijf te vestigen.

Meer over Ambachtsmark

Buitenvaart

De Buitenvaart is het glastuinbouwgebied van Almere en is bijzonder door de grote diversiteit aan bedrijven.

Meer over Buitenvaart

Bouwmeesterbuurt

Bedrijventerrein Bouwmeesterbuurt heeft helaas geen bouwkavels beschikbaar, maar is om uiteenlopende redenen heel geschikt om er uw bedrijf te vestigen.

Meer over Bouwmeesterbuurt

De Binderij

Bedrijventerrein De Binderij heeft helaas geen bouwkavels beschikbaar, maar is om uiteenlopende redenen heel geschikt om er uw bedrijf te vestigen.

Meer over De Binderij

De Paal

Bedrijventerrein De Paal heeft helaas geen bouwkavels beschikbaar, maar is om uiteenlopende redenen heel geschikt om er uw bedrijf te vestigen.

Meer over De Paal

De Rederij

Bedrijventerrein De Rederij heeft helaas geen bouwkavels beschikbaar, maar is om uiteenlopende redenen heel geschikt om er uw bedrijf te vestigen.

Meer over De Rederij

De Steiger

Bedrijventerrein De Steiger heeft helaas geen bouwkavels beschikbaar, maar is om uiteenlopende redenen heel geschikt om er uw bedrijf te vestigen.

Meer over De Steiger

De Striptekenaar

Bedrijventerrein De Striptekenaar een klein binnenstedelijk bedrijventerrein in de Stripheldenbuurt aan de noordoostelijke rand van Almere Buiten.

Meer over De Striptekenaar

De Uitgeverij

Bedrijventerrein De Uitgeverij heeft helaas geen bouwkavels beschikbaar, maar is om uiteenlopende redenen heel geschikt om er uw bedrijf te vestigen.

Meer over De Uitgeverij

De Vaart 1-3

Bedrijventerrein De Vaart 1-3 is het grootste bedrijventerrein van Almere en te kwalificeren als een kwalitatief goede en vitale vestigingslocatie.

Meer over De Vaart 1-3

De Vaart 4-6

Bedrijventerrein De Vaart 4-6 is een relatief nieuw en grootschalig industrieel bedrijventerrein in het noordwesten van stadsdeel Almere Buiten.

Meer over De Vaart 4-6

Draaiersplaats

Bedrijventerrein Draaiersplaats heeft helaas geen bouwkavels beschikbaar, maar is om uiteenlopende redenen heel geschikt om er uw bedrijf te vestigen.

Meer over Draaiersplaats

Faunabuurt

Bedrijventerrein Faunabuurt heeft helaas geen bouwkavels beschikbaar, maar is om uiteenlopende redenen heel geschikt om er uw bedrijf te vestigen.

Meer over Faunabuurt

Felsersplaats

Bedrijventerrein Felsersplaats heeft helaas geen bouwkavels beschikbaar, maar is om uiteenlopende redenen heel geschikt om er uw bedrijf te vestigen.

Meer over Felsersplaats

Frezersplaats

Bedrijventerrein Frezersplaats heeft helaas geen bouwkavels beschikbaar, maar is om uiteenlopende redenen heel geschikt om er uw bedrijf te vestigen.

Meer over Frezersplaats

Gietersplaats

Bedrijventerrein Gietersplaats heeft helaas geen bouwkavels beschikbaar, maar is om uiteenlopende redenen heel geschikt om er uw bedrijf te vestigen.

Meer over Gietersplaats

Gooisekant

Bedrijventerrein Gooisekant kan gekarakteriseerd worden als een gemengd bedrijventerrein waar 100% kantoren toegestaan is.

Meer over Gooisekant

Het Ambacht

Bedrijventerrein Het Ambacht is een terrein dat voldoet aan de hoge kwaliteitseisen en heeft een ideale ligging.

Meer over Het Ambacht

Het Atelier

Bedrijventerrein Het Atelier is één van de kleinere bedrijventerreinen, gelegen in Almere Stad Oost.

Meer over Het Atelier

Hogekant

Bedrijventerrein Hogekant is een middelgroot modern gemengd bedrijventerrein, gelegen in het stadsdeel Almere Poort naast de Hogering.

Meer over Hogekant

Hollandsekant

Bedrijventerrein Hollandsekant is een terrein dat voldoet aan de hoge kwaliteitseisen voor zwaardere logistieke bedrijven.

Meer over Hollandsekant

Lagekant

Bedrijventerrein Lagekant is een terrein dat voldoet aan de hoge kwaliteitseisen en heeft een ideale ligging.

Meer over Lagekant

Markerkant

Bedrijventerrein Markerkant heeft helaas geen bouwkavels beschikbaar, maar is om uiteenlopende redenen heel geschikt om er uw bedrijf te vestigen.

Meer over Markerkant

Poldervlak

Bedrijventerrein Poldervlak heeft een aantal relatief grotere werkgevers met nieuwe panden waardoor het terrein getuigt van vitaliteit en dynamiek.

Meer over Poldervlak

Randstad

Bedrijventerrein Randstad is een terrein dat voldoet aan de hoge kwaliteitseisen en heeft een ideale ligging.

Meer over Randstad

Sallandsekant

Bedrijventerrein Sallandsekant beantwoordt aan een echt logistiek bedrijventerrein met ruim opgezette kavels en grote panden bestemd voor opslag en distributie.

Meer over Sallandsekant

Stichtsekant

Bedrijventerrein Stichtsekant ligt aan de oostzijde van Almere en biedt zeer veel ruimte voor logistieke en modern gemengde bedrijven.

Meer over Stichtsekant

Veluwsekant Oost

Bedrijventerrein Veluwsekant Oost heeft helaas geen bouwkavels beschikbaar, maar is om uiteenlopende redenen heel geschikt om er uw bedrijf te vestigen.

Meer over Veluwsekant Oost

Veluwsekant West

Bedrijventerrein Veluwsekant West is een zeer representatief bedrijventerrein en heeft door haar ligging een perfecte zichtlocatie vanaf de A6.

Meer over Veluwsekant West

Neem contact op

Heb je een vraag of opmerking? Neem dan contact op met één van de accountmanagers of aquisiteurs of via het contactformulier.

Naar de contactpagina