Inspiratie, kennisdeling, informatie & verbinding
Datum en tijd: Nog onbekend

Vanwege de huidige corona maatregels is het helaas niet mogelijk om dit event op donderdag 11 februari door te laten gaan. We informeren je graag als de nieuwe datum van het event bekend is. Schrijf je hieronder in om op de hoogte te blijven van de activiteiten van UPALMERE!

 

De ICT-/techsector groeit als kool. De banen liggen er voor het oprapen. De vraag naar ICT’ers is groter dan ooit en die stijging zet zich de komende jaren voort. ICT Tech is een branche met enorme mogelijkheden en baankansen.

Om het groeiende tekort aan IT'ers het hoofd te bieden, wil de gemeente Almere mensen van alle leeftijden enthousiasmeren voor een opleiding of baan in de informatietechnologie. Want iedereen kan in de slag in de ICT Tech. Bijvoorbeeld als data-analist, digital designer of game developer.

Daarom organiseert de gemeente Almere de Break-out sessie Women & ICT Tech! op donderdag 11 februari. Een online event waarin je alles ontdekt over de mogelijkheden die de ICT-/techsector te bieden heeft. Na een kort informatief gedeelte is er een besloten sessie waarin je ál jouw vragen kunt stellen.

Kortom, een ochtend vol inspiratie en waardevolle tips. Schrijf je snel in!

Nóg meer informatie & inspiratie 
Naast deze sessie is er ook nog het gratis Women & ICT Tech Event. Daarin ontdek je alles over ondernemen én groeien in de ICT-/techsector. 

FORMULIER

* Velden met een asterisk zijn verplicht.