Inspiratie, kennisdeling, informatie & verbinding
Datum en tijd: Nog onbekend

Vanwege de huidige corona maatregels is het helaas niet mogelijk om dit event op woensdag 10 februari door te laten gaan. We informeren je graag als de nieuwe datum van het event bekend is. Schrijf je hieronder in om op de hoogte te blijven van de activiteiten van UPALMERE!

ICT Tech is een dynamische sector met een enorm groeipotentieel. De vraag naar techbedrijven is groter dan ooit en die stijging zet zich de komende jaren naar verwachting verder voort. Dat biedt volop mogelijkheden in deze branche, zowel voor startups als scale-ups.  

Doe waardevolle kennis op
Tijdens dit gratis event delen inspirerende ondernemers in de ICT Tech sector hun opgedane kennis met jou. Ook vertellen enkele succesvolle vrouwelijke ondernemers hoe zij in de wereld van ICT Tech terecht zijn gekomen en hoe zij dat ervaren. Hun verhalen tonen aan dat de ICT-techsector volop mogelijkheden en kansen biedt voor iedereen.

Wil jij meer weten over kansen voor groei en innovatie bij vrouwelijke ondernemers in de ICT/Techsector? Dan mag je dit event niet missen!

Laat je inspireren!
In een  rondetafelgesprek o.l.v. Hart van Nederland-presentatrice Annemarie Brüning gaan succesvolle ondernemers met elkaar in gesprek. Leer van zakenvrouw Elske Doets, oprichter achter de Young Business Academy, die jonge vrouwen uitdaagt hun talent in de spotlight te zetten. En van Simone Brummelhuis, oprichter van The Next Women, een organisatie die vrouwelijke ondernemers toegang geeft tot verschillende middelen aan vrouwelijke ondernemers. Daarnaast is ze oprichter en fund director van het Borski Fund, een investeringsfonds met een focus op groeikapitaal voor vrouwelijke oprichters en managers. Hoe zijn zij in de wereld van ICT Tech terechtgekomen? Wat zijn hun ervaringen? Laat je inspireren door deze rolmodellen en ontdek welke kansen de sector te bieden heeft!

Aansluitend komen Almeerse ICT/Tech startups en scale-ups aan het woord. Zij delen niet alleen hun successtory’s, maar ook hun struggles. Hoe krijg je de financiering voor je plannen rond? Waar moet je heen, bij wie moet je zijn? En hoe vind je het juiste (vrouwelijke) talent voor je bedrijf? Sprekers zijn onder meer Caroline Heijkamp (T-Soles), Simone van den Berg (influencer Simone’s Kitchen 15.000 volgers) Lucien Groenhuijzen (CEO Innovactory) en Terry Aurik (CEO Voiceworks). 

Schrijf je snel in!
De eerste 50 aanmeldingen krijgen het nieuwste boek van Elske Doets ‘Bloei, een nieuw scenario voor groei’ thuisgestuurd. Wacht dus niet langer, maar meld je nú aan!

Nóg meer informatie & inspiratie 
Naast deze sessie is er de gratis live Break-out sessie Connect & Ask IT! Ontdek de mogelijkheden die de ICT Tech sector in Almere voor je te bieden heeft, voor bijvoorbeeld het volgen van een opleiding of het vinden van een baan of opleiding in de ICT/Tech sector. En hoe jij daar (als ondernemer) een rol bij kunt spelen.

FORMULIER

* Velden met een asterisk zijn verplicht.