Het jaar afsluiten samen met het Ondernemersplein? Op 14 december is het eindejaarsevenement samen met gastspreker Thijs Verheul.

Afgelopen jaar heeft het Ondernemersplein ondernemend Almere mogen verwelkomen voor inschrijvingen bij de KvK, workshops, evenementen en programma’s. Wij willen jullie alle hartelijk danken voor jullie komst en inzet.

Op 14 december organiseert het Ondernemersplein samen met haar partners een eindejaarsevenement om het jaar gezamenlijk af te sluiten. Dit evenement is toegankelijk voor elke startende ondernemer en zzp’er uit Almere.

Op dit evenement kun je inspiratie opdoen op het gebied van ondernemen tijdens een interactieve keynote speech van Thijs Verheul, waarna de mogelijkheid is tot netwerken. 

Wie is Thijs Verheul?

Thijs startte op zijn 21ste samen met zijn compagnon het online kledingverkoop platform United Waredrobe op. Op 14 december neemt hij je graag mee in zijn ondernemersverhaal. Waar is hij als startende ondernemer tegen aan gelopen? Wat zijn de lessen die hij heeft geleerd? En hoe breng je jouw bedrijf naar een hoger niveau doormiddel van investeerder, maar ook de vraag wanneer is het tijd om je bedrijf te verkopen? En hoe verloopt zo’n proces? In 2020 werd United Wardrobe verkocht aan Vinted. Thijs schreef hier een boek over, is actief als startup investeerder en is momenteel actief als adviseur bij de dating app Breeze, de snelst groeiende dating app van Nederland.

Na zijn verhaal nodigen wij je graag uit voor onze netwerkborrel om gezamenlijk 2022 af te sluiten. Zien wij je dan? 

 

Programma

17.00 uur                        Inloop
17.30 uur                        Keynote speech door Thijs Verheul
18.30 – 20.00 uur           Eindejaars- en netwerkborrel

AANMELDEN VOOR HET EVENT

* Velden met een asterisk zijn verplicht.