Erik Koldenhof tijdens RvO missie

Erik Koldenhof, Senior programmamanager Voedselstrategie bij Gemeente Amsterdam, wordt geïnterviewd door Xander De Bruine, Program Manager Knowledge Exchange. Erik vertelt hier over de voedselstrategie waar hij en de Gemeente Amsterdam mee bezig is. Zij zijn continu de supply chain aan het optimaliseren en werken samen met o.a. Voedsel Verbindt.

Op 14 juni vond een Europese (digitale) missie plaats, die de RvO samen organiseerde met de Gemeente Almere, de Floriade, Amsterdam Trade & Innovate, Amsterdam Smart City en de BTG. De missie had als doel om te bespreken hoe steden in 2030 de doelstelling halen om klimaat neutraal te zijn en de wijze waarop ICT en technologie daar een rol in speelt.

O.a. Jeannine Peek (boegbeeld Topsector ICT) en Hans Bakker (CEO van de Floriade), Geert-Jan Put (Almere), Petra Claessen (BTG) en Leonie van den Beuken (ASC) werden al geïnterviewd. Kijk hier naar het interview met Xander en Erik Koldenhof, Senior programmamanager Voedselstrategie bij Gemeente Amsterdam (In het Engels).

Volg ons op LinkedIn voor updates en meer interviews.