Sprankelende Aftrap van UPALMERE’s Startup Hero Journey 2024

Op donderdag 23 mei vond de sprankelende aftrap plaats van de tweede editie van UPALMERE's Startup HeroJourney. Acht veelbelovende Almeerse startups zijn geselecteerd om deel te nemen aan dit dynamische programma voor 2024, waarin ze zich zes maanden lang zullen onderdompelen in een reeks inspirerende workshops en masterclasses. De deelnemende startups en scale-ups voor de Startup Hero Journey 2024 zijn: Business Channel One, ConCode, Digital Wizards, EveRceit, Globadyme, GRNR, Stone Paper en Master Your Influence.

Doel: Groei en innovatie stimuleren
Het doel van het programma is deze ondernemers te inspireren en uit te dagen om verder te kijken dan hun huidige bedrijfsvoering. Ze worden aangemoedigd nieuwe zakelijke ideeën te ontwikkelen, met een sterke focus op duurzaamheid en meetbare impact. Elk van deze startups staat aan de vooravond van een avontuur vol groei en innovatie.

Kick-off met inspiratiesessies
Tijdens de kick-off is het programma voor 2024 uitgerold en vond een inspiratiesessie plaats door Dylan Reede van de Almeerse startup G-Tec. Ook werden inzichten gedeeld over de economische ontwikkeling van de gemeente Almere door Yannes Koning, strateeg van de afdeling Economische Ontwikkeling en Grondzaken. Suzanne en Randy Bel van Static Entertainment, winnaars van de Startup Hero Journey 2023, deelden waardevolle ervaringen van hun reis het afgelopen jaar. De dag werd afgesloten met een speeddatingsessie tussen de startups en mentoren.

UPALMERE, geïnspireerd door het succes van vorig jaar, kijkt vol verwachting uit naar de groei die deze startups zullen doormaken gedurende het programma.

Meer informatie over de Start-up & Scale-up Hero Journey.