Ben je aan het oriënteren op een venture capital investering? Doe dan mee met de Investor Readiness Bootcamp voor Almeerse startups en scale-ups! Laat je coachen door experts en kom in contact met de meest relevante investeerders via de StartupRoulette.

 

Investor Readiness Bootcamp

Het afgelopen jaar hebben Nederlandse startups en scale-ups een recordbedrag van €1.7 miljard aan investeringen opgehaald. Een investering kan helpen om harder te groeien en internationaal op te schalen. Maar niet elke startup past bij het venture capital model of is zoals dat heet ‘investor ready’. 

Om je goed voor te bereiden op een investering organiseert UPALMERE! samen met de startupanalisten van Golden Egg Check een Investor Readiness Bootcamp. 

In deze bootcamp leer je; 

  • Naar je bedrijf te kijken zoals een investeerder dat zou doen, 
  • Krijg je in een individueel coachingsgesprek en tips om je pitch en je investor readiness te verbeteren 
  • Brengen we je in contact met de meest relevante investeerders via StartupRoulette, een maandelijks online speeddate event. 

Het is een unieke kans voor startup en scale-ups in Almere die hard groeien en zich willen oriënteren op een investering om nog harder te gaan. Ben jij zo’n ambitieuze ondernemer? Meld je hieronder snel aan. Voor deze aanmelding is een selectie van toepassing, motiveer je aanvraag!

Meld je nu aan!

Heb je behoefte aan investeringen en denk je dat jij binnen het profiel past? Meld je dan aan door het formulier in te vullen. 

Naar het formulier

Voor wie

We zijn op zoek naar startups* en scale-ups* in Almere die in de komende 6 tot 12 maanden een (venture capital) investering willen ophalen. Het maakt niet uit of je al eerder een financiering hebt opgehaald. 

Wij selecteren ca. 5 startups uit de aanmeldingen. Wij maken hierbij een inschatting of wij een startup kunnen helpen dat deze binnen een jaar een financiering kan aantrekken. Tractie/ maandelijkse omzet is voor ons een duidelijke indicator van product-markt fit. Bedrijven die nog geen omzet draaien zijn zeer waarschijnlijk nog iets te vroeg voor deelname aan dit programma.

Praktische zaken

De bootcamp wordt georganiseerd door UPALMERE! en Golden Egg Check. Deze editie vindt online plaats. De trainers van Golden Egg Check hebben jaren ervaring met startups, investeerders en het proces daaromheen. Alle informatie die wordt gedeeld tijdens het programma zal vertrouwelijk worden behandeld. Deelname aan de bootcamp is gratis. De kosten worden gedragen door UPALMERE! Van de deelnemers verwachten wij  volledige commitment en participatie. Voorafgaand aan de bootcamp vindt een selectie plaats van de aanmeldingen.

*Startups zijn jonge snelgroeiende innovatieve bedrijven met een uitvoerbaar en schaalbaar businessmodel rond een innovatief product of dienst.
*Scaleups zijn succesvolle startups en schalen snel (internationaal) op