Welke kansen biedt Floriade Expo 2022 voor toeristisch ondernemers?

In dit webinar is gebruik gemaakt van beelden die toebehoren aan de Floriade B.V. Gebruik van deze beelden dient aangevraagd te worden bij de Floriade B.V

Nog een jaar te gaan en dan vindt in Almere de Floriade Expo 2022 plaats. De verwachting is dat er veel bezoekers op af gaan komen. Natuurlijk moet je als Almeerse leisure sector hierop voorbereid zijn. Daarom organiseerde Almere City Marketing en het Team Toerisme en Recreatie van de Afdeling Economische Ontwikkeling van de Gemeente Almere een webinar op dinsdag 9 februari 2021.

In het webinar worden de doelgroep en de facts & figures van de Floriade 2022 besproken. Haike Visscher haakt in op de vraag ‘Hoe maak ik mijn toeristisch product geschikt voor een grootschalig evenement?’. En vertelt hoe ondernemers in Leeuwarden destijds aanhaakten bij Culturele Hoofdstad en ook daarna succesvol bleven.
Nik Smit verteld meer over wat het gezamenlijke platform en de gezamenlijke marketing campagnes voor de ondernemers kan betekenen.

Tijdens het webinar zijn verschillende vragen via de chat binnengekomen. Bekijk hier de antwoorden op de binnengekomen vragen.