Samenwerking Ondernemersplein

Ondernemersplein Almere start partnership met Almere DEZE WEEK en Almere Zaken

Het Ondernemersplein Almere, de groeiplek voor ondernemers in het hart van de stad, is per 1 februari van dit jaar een samenwerking aangegaan met de krant Almere DEZE WEEK en het magazine Almere Zaken, die worden door Rodi Media. Het Ondernemersplein wil hiermee een nog groter bereik genereren voor het informeren, inspireren en supporten van verschillende groepen Almeerse ondernemers.

Het Ondernemersplein kiest voor de samenwerking met Almere DEZE WEEK en Almere Zaken vanwege de naamsbekendheid en het grote bereik van de krant en het magazine in Almere. Almere DEZE WEEK wordt wekelijk gratis huis aan huis bezorgd op ruim 90.000 adressen. Het business magazine Almere Zaken, het magazine voor ondernemers in Almere, wordt zes maal per jaar uitgegeven en bij ruim 10.000 bedrijven in Almere gratis bezorgd.  Uitgever Ron Broertjes van Almere DEZE WEEK en Almere Zaken laat weten verheugd te zijn met de samenwerking tussen het Ondernemersplein en Almere DEZE WEEK en Almere Zaken: “Het Ondernemersplein Almere is ontzettend belangrijk voor Almeerse bedrijven. Het is de spil tussen bedrijven onderling en zorgt er voor dat ondernemers altijd up to date op de hoogte zijn. Dat is zeker in deze tijd heel belangrijk. We zijn dan ook blij dat we met ons bereik in Almere een steentje kunnen bijdragen aan het succes van het Ondernemersplein.”

Bereik

Ook wethouder Maaike Veeningen is tevreden over de intensievere samenwerking: “Het Ondernemersplein is voor ons belangrijk om de ondernemers in Almere te bereiken. Het is voor ondernemers en voor de gemeente belangrijk om te weten wat er speelt in onze stad. Het is voor ondernemers ook de plek voor vragen en om op de hoogte blijven van de mogelijkheden en activiteiten die we als Ondernemersplein bieden. Doordat we nu zowel in Almere DEZE WEEK alsook in Almere Zaken direct alle ondernemers in Almere kunnen bereiken, is voor ons echt van toegevoegde waarde. En dat is waar het ons om gaat: een zo goed mogelijk ondernemersklimaat in Almere realiseren.”

Samenwerking

Het Ondernemersplein biedt samen met vele partners snelle, lokale toegang tot informatie, inspiratie, netwerk en support aan voor Almeerse ondernemers. In 2020 heeft er een doorontwikkeling op het  Ondernemersplein plaatsgevonden. Naast de dienstverlening op het stadhuis zijn zij ook actief in het organiseren van online workshops, programma’s en events voor starters, zzp’ers en mkb’ers. Meer informatie is te vinden op: www.ondernemerspleinalmere.nl