Het ROC van Flevoland start Digilab Flevoland

Het ROC van Flevoland is een samenwerking aangegaan met verschillende partijen en hieruit is Digilab Flevoland ontstaan. Digilab Flevoland is een plek waar studenten en ondernemers samen experimenteren met online marketing, automatisering en data-analyse. Digilab Flevoland is voor ondernemers die nog nooit iets met deze onderwerpen hebben gedaan. En ook voor ondernemers die zelf al hebben geëxperimenteerd met deze thema’s. Digilab Flevoland helpt ondernemers bij de vraagstukken waar ze tegenaan lopen en laat studenten uit de regio bij bedrijven uit de regio leren.

Wat levert digilab Flevoland op?
Digilab Flevoland helpt je om aan de slag te gaan met digitalisering in je bedrijf. Op  www.digilabflevoland.nl vind je voorbeelden waar de studenten van digilab Flevoland bij kunnen helpen en wat het lab je kan opleveren. Het doel is om je bedrijf hierdoor een stukje beter, sneller én slimmer te maken. De studenten van digilab Flevoland zijn geen medewerkers van een commercieel bedrijf, dus dat betekent wel dat er altijd een leercomponent in de opdracht zit.

Hoe kunnen ondernemers deelnemen aan digiLab Flevoland?
Deelname aan digilab Flevoland is gratis, we vragen van ondernemers een inzet in tijd, ongeveer een uur per week. Ondernemers hoeven de studenten niet te begeleiden bij de digitalisering zelf. Wel vragen we ondernemers hun kennis over hun eigen bedrijf te delen met de studenten. Digilab Flevoland heeft het hele jaar door plek voor ondernemers. Het startmoment en de duur van deelname aan het Digilab worden in overleg afgestemd.

Digilab Fleovland is een samenwerking van het ROC van Flevoland, Windesheim, ROC Friese Poort, Rabobank, Ministerie van Economische zaken, Win4All, Horizon, DGTL District, ACE en MTH Accountants.

Meer informatie of aanmelden? Ga naar www.digilabflevoland.nl