Ondernemers kunnen terecht met hun ondernemersvragen bij het Ondernemersloket. Dit loket is gevestigd op het Ondernemersplein. Heb je als bedrijf een vestigingsvraag waar grond mee gemoeid is, dan is het Ondernemersloket (Economische Zaken) jou graag van dienst. Op het Ondernemersplein vind je onderstaande loketten van de gemeente Almere.

 Afspraak maken Ondernemersloket
Je kunt een afspraak maken met het Ondernemersloket. Het ondernemersloket is gevestigd op het Ondernemersplein in het stadhuis. Je hebt de keuze voor een fysiek gesprek op het Ondernemersplein, digitaal via Microsoft Teams of een telefonische belafspraak.

Algemeen loket Ondernemers
E-mail: ondernemersloket@almere.nl
Telefoon: 14036 (dagelijks van 8.30 - 16.30 uur)

Contactformulier initiatieven
Heeft u een ruimtelijk initiatief dat u wilt voorleggen? Dat kan via dit contactformulier.

Algemene vragen vergunningen
Heb je een (ver)bouw initiatief of een initiatief voor het wijzigen van het gebruik van een locatie? Dan is het belangrijk te weten of jouw initiatief is toegestaan op de betreffende locatie en welke vergunningen je eventueel nodig hebt. Hier vind je meer informatie over vergunningen.
Telefoon: 14036 (dagelijks van 8.30 - 16.30 uur)

Vestigen
Overweeg jij om jouw bedrijf te vestigen in Almere en heb je daar een vraag over? Neem contact op met het Ondernemersloket.

Ondernemersloket Almere
Mail: Ondernemersloket@almere.nl
Tel: 14036 (dagelijks van 8.30 – 16.30 uur)

Algemene contactinformatie gemeente Almere
Meer informatie over gemeentelijke zaken voor ondernemers kun je vinden op www.almere.nl/ondernemen.

De loketten van de gemeente Almere zijn telefonisch te bereiken via het algemene telefoonnummer van gemeente Almere: 14036.

Accountmanager Informatie Voorziening

Meer informatie