SAIT

SAIT is adviseur voor het leveren van communicatie- en technologie oplossingen op het gebied van IOT (Internet of Things). Ze zijn gevestigd op bedrijventerrein Gooisekant in Almere. Aan het roer staat Hans Elfrink, directeur SAIT Nederland.

Elfrink vertelt dat ze jaren geleden een nieuwe vestiging hebben gebouwd in Almere voor ruim honderd medewerkers en dat ze vanuit deze locatie voornamelijk klanten in de randstad bedienen. De reden om in Almere te vestigen was vanwege de gunstige centrale ligging. Dat maakte het een ideale locatie voor dit internationale bedrijf. Bovendien voerde de gemeente Almere een aantrekkelijk vestigingsbeleid.

Elfrink ziet SAIT groeien, zowel binnen de ontwikkelingsaspecten van hun vakgebied als ook in hun afzetmarkt. En dan is het maar goed dat je op een locatie zit die groei stimuleert.

SAIT is een betrouwbare adviseur en onafhankelijke system integrator voor het leveren van communicatie- en technologie oplossingen. Daarnaast ondersteunt SAIT haar klanten in het maximaliseren van de bedrijfsresultaten door het faciliteren van mission critical communicatie. Hiermee zorgt SAIT ervoor dat (bedrijfs-)kritische informatie en communicatie continu beschikbaar is.

Met de oplossingen van SAIT is multichannel communicatie mogelijk voor bedrijven en veiligheidsdiensten. Dit kan gaan over informatie via spraak of video of het leveren en beveiligen van mission critical (bedrijfs-)data.

Naast de vestiging in Almere, hebben zij ook vestigingen in Belgiƫ en Frankrijk.

Meer informatie: www.sait.nu

Gooisekant

Pluspunten

  • Centrale ligging
  • Aantrekkelijk vestigingsbeleid
  • Groeimogelijkheden
  • Goede bereikbaarheid
  • Bouwkavels beschikbaar
Lees meer