Jeveka

Op Lagekant in Almere is Jeveka gevestigd, een familiebedrijf met meer dan 100 medewerkers. Stephanie en Adriaan zijn de derde generatie Veltkamp die het bedrijf leiden. Jeveka levert al 80 jaar bevestigingsartikelen en aanverwante gereedschappen, essentiële onderdelen van een eindproduct of eindoplossing, onmisbaar voor hun klanten. De ambitie van Stephanie en Adriaan is groot: Ze willen Jeveka blijven ontwikkelen als leverancier met de meeste kennis over en de beste kwaliteit in bevestigingsartikelen.

Stephanie Veltkamp vertelt dat Jeveka is begonnen aan de Prinsengracht in Amsterdam en door gestage groei meermaals is verhuisd naar de rand van deze uitdijende stad. Het magazijn had telkens meer ruimte nodig en ook de productie afdeling met half- en volautomatische draaibanken werd groter.

Enkele jaren geleden besloten Stephanie en Adriaan te verhuizen naar een nieuw en groter pand dat klaar is voor de toekomst. Ze hebben hun eigen pand gebouwd op bedrijventerrein Lagekant (2014). In dit pand hebben ze maar liefst 2.000 m2 kantoorruimte met showroom en 5.500 m2 bedrijfshal.

Jeveka is in 1937 opgericht en is sinds 2014 gevestigd in een nieuw zelfgebouwd pand op bedrijventerrein Lagekant in Almere. Het nieuwe pand hebben ze volledig naar eigen wens met betrekking tot ruimte, indeling en klimaatbeheersing kunnen bouwen. Het dak is voorzien van zonnepanelen en er is ruime parkeergelegenheid op het terrein met laadpalen voor elektrische auto’s.

Jeveka komt uit Amsterdam en was sinds 1988 gevestigd in Amsterdam Zuid-oost. Onder andere met de komst van de Arena is die buurt is aan het veranderen en de bereikbaarheid had daar enorm onder te lijden. Het terrein Lagekant in Almere is goed bereikbaar vanuit Amsterdam en de rest van Nederland. Niet alleen voor de medewerkers, maar ook voor leveranciers en transporteurs. Er is ook nadrukkelijk gedacht aan nieuwe medewerkers, die in de nabije stad Almere goed kunnen wonen voor een normale prijs.

Jeveka groeit gecontroleerd en het pand is hierop gebouwd. Een groot en bereikbaar magazijn is onontbeerlijk voor een technische groothandel en op de Lagekant in Almere is voldoende ruimte om dat te realiseren.

Meer informatie: www.jeveka.com

Lagekant

Pluspunten

  • Centrale ligging in Nederland
  • Ruimte voor groei en uitbreiding
  • Goede bereikbaarheid voor medewerkers, transporteurs en leveranciers
  • Bouwen naar wens

Lees meer over Lagekant en bekijk welke bouwkavels nog beschikbaar zijn.

Lees meer