HEMA

HEMA heeft op bedrijventerrein Poldervlak in Almere een industriële en ambachtelijke bakkerij gevestigd. Johan Vermin, Manager HEMA Bakkerijen, heeft hier de leiding over de bakkerij. Hij vertelt dat het pand in opdracht van HEMA in 1999 is gebouwd en later is doorverkocht aan een beleggingsmaatschappij.

De keuze voor Almere was gebaseerd op een marktonderzoek vooraf, vervolgt Vermin. Een belangrijke overweging voor de vestigingsbeslissing was de bereikbaarheid t.o.v. de andere bakkerijen van HEMA. Hieruit kwam bedrijventerrein Poldervlak in Almere als vestigingsplaats positief naar voren. Bovendien biedt Almere ook veel voordelen op het gebied van arbeidspotentieel, subsidies, uitbreidingsmogelijkheden en heeft Almere ook een uitstekende bereikbaarheid voor de werknemers.

HEMA (als acroniem van Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam) is een Nederlandse keten van warenhuizen. Het warenhuis kenmerkt zich door het aanbod van producten voor dagelijks gebruik en een assortiment dat vrijwel geheel speciaal voor HEMA geproduceerd is.

Met ruim 10.000 werknemers en 250 aangesloten bedrijven is HEMA nog altijd één van de grootste franchisegevers in Nederland.

Inmiddels heeft HEMA ook kleine vestigingen op treinstations en zijn ze aanwezig op festivals met horecapunten voor de HEMA-rookworsten en hotdogs. Ook heeft HEMA enkele campingwinkels en is ze sinds 2009 met wat kleinere filialen gevestigd in dorpen en stadswijken.

Meer informatie: www.hema.nl

 

Poldervlak

Pluspunten

  • Centrale ligging in Nederland
  • Goede bereikbaarheid
  • Arbeidspotentieel
  • Uitbreidingsmogelijkheden

Lees meer over Poldervlak en bekijk welke bouwkavels nog beschikbaar zijn.

Lees meer