Antalis

Antalis is dé toonaangevende distributeur van papier, materialen voor visuele communicatie en verpakkingsoplossingen in Europa. Dankzij efficiënte productie en verkoop, gezamenlijke leverings- en logistieke systemen, een globale marktaanpak, unieke positionering en lokale ervaring, biedt Antalis het meest volledige assortiment aan producten en diensten.

Antalis is opgericht in 2000 door de samenvoeging van internationale distributeurs en is sindsdien gegroeid door de overname van andere bedrijven uit de sector. Het hoofdkantoor is gevestigd in Parijs en de producten voor de Benelux worden vanuit het centrale Antalis magazijn in Almere gedistribueerd.

Het hypermoderne distributiecentrum in Almere is 27.000 m2 groot en biedt ruimte voor 33.000 pallets. Het pand is gebouwd met de hoogste eisen op het gebied van ergonomie, duurzaamheid en efficiency.

Almere was voor Antalis de ideale locatie om zich te vestigen. De centrale ligging en goede aansluiting op het wegennet is uitermate geschikt voor hun (inter)nationale afzetmarkt. Almere – de stad van de mogelijkheden en koploper op het gebied van innovatie, duurzaamheid en circulaire economie – geeft de ruimte aan ondernemingen zoals Antalis. Met hun distributiecentrum op Stichtsekant kunnen zij verder bouwen aan de groei van het concern.

Antalis wil haar marktleiderspositie van Europese en Wereldwijde (uitgezonderd USA) distributeur behouden en onderscheid zich door servicegericht handelen en innovatief ondernemerschap.

Meer informatie: www.antalis.nl

Stichtsekant

Pluspunten

  • Centrale ligging in Nederland
  • Goede aansluiting op het wegennet
  • Almere is de stad van de mogelijkheden en koploper op het gebied van innovatie, duurzaamheid en circulaire economie

Lees meer over Stichtsekant en welke bouwkavels nog beschikbaar zijn.

Lees meer