Circulair Talent evenement

Ontmoet circulaire talenten bij het Circulair Talent evenement op 27 september.

Stel je voor: een economie waar niet kapitaal, maar de natuur op nummer één staat. Een economie waar we met een frisse blik kijken naar “hoe we het altijd gedaan hebben”. Hoe ziet werken er in deze economie er uit? En vooral: waar kun jij zelf beginnen en wat is jouw bijdrage aan het geheel? Ontdek het met op 27 september tijdens het ‘Circulair Talent’ evenement. Ben je een (young)professional, onderneem je binnen de circulaire economie of ben je zoekend naar jouw rol binnen de nieuwe economie? Samen komen we verder!

We beginnen de middag met een plenaire sessie met lector betekeniseconomie Kees Klomp. Daarnaast gaat Daan de Kruijf van Leren voor Morgen in gesprek over hoe het werken in zo'n economie eruit kan zien. Aan de hand van verschillende paviljoens op het Floriade-terrein kun je vervolgens door middel van workshops ervaren hoe dit er in de werkelijkheid uit ziet én hoe je hier zelf iets mee kunt doen in jouw bedrijf of loopbaan.

Ontmoet bedrijven uit de regio, young professionals en studenten uit heel Flevoland en ga samen in gesprek! Ben jij benieuwd naar welke skills jij én jouw medewerkers kunnen ontwikkelen om mee te werken aan de circulaire economie? De moderator van deze dag is Lotte Leufkens, ondernemer en TEDX spreker. PRICE (Praktijk- & Innovatiecentrum Circulaire Economie), ROC Flevoland, Windesheim Flevoland en Gemeente Almere werken samen aan de verbinding tussen (oud)studenten en Flevolandse bedrijven in de circulaire economie.

Geïnteresseerd? Bekijk het programma op de website van PRICE (Praktijk- & Innovatiecentrum Circulaire Economie) en meld je hier aan voor het evenement. Aanmelden is gratis, inclusief dagtoegang tot de Floriade.