Meld je aan voor de Startup Hero Journey

Heb jij een startup of scale-up met een passie voor technologie en een drive om impact te maken? Ben je gevestigd in Almere of heb je de ambitie om je er te vestigen? Dan willen we jou graag uitnodigen om deel te nemen aan het opwindende Startup & Scale-up Hero Journey-programma!

Wat kun je verwachten?

De Startup & Scale-up Hero Journey biedt jou als startende ondernemer een unieke kans om samen met ervaren mentoren, experts en mede-ondernemers aan de slag te gaan. In vijf krachtige sessies zul je jouw eigen ondernemersuitdagingen aanpakken en nieuwe perspectieven ontdekken binnen thema's zoals gezondheid, inclusie, klimaatadaptatie, data-inzet en mobiliteit.

Belangrijke Sessiedata

  1. Aftrap & Empathize: Woensdag 6 september, 15:30 - 18:30 @ Locatie Almere
  2. Define: Woensdag 13 september, 15:30 - 18:00 @ Locatie Almere
  3. Level Up Festival Excursie: Maandag 25 september, 08:00 - 18:00 @ Locatie Eindhoven
  4. Online Sessie: Woensdag 27 september, 15:30 - 17:30
  5. Test & Pitch Training: Woensdag 4 oktober, 15:30 - 18:00 @ Locatie Almere
  6. Eindpresentatie & Prijsuitreiking: Woensdag 18 oktober, 15:30 - 19:00 @ Locatie Almere

Waarom deelnemen?

Dit is dé gelegenheid voor jouw startup of scale-up om centraal te staan in een inspirerend programma dat gericht is op groei, innovatie en impact. Gedurende vijf sessies werk je aan je eigen challenge en krijg je de kans om te leren van experts en gelijkgestemde ondernemers.

En dat is nog niet alles! Deelnemers maken kans op een prijs t.w.v. €1.000, waaronder deelname aan een RVO handelsmissie en de Smart City Expo in Barcelona.

Mis deze unieke kans niet om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen en jezelf te omringen met een netwerk van innovators en visionairs.

Meld je vandaag nog aan via inschrijfformulier en ontdek wat de Startup Hero Journey voor jouw onderneming kan betekenen. Of bezoek de deze pagina voor meer informatie:

De uiterste datum om je aan te melden is vrijdag 25 augustus 2023.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dina El Filali via dina@me-trec.com.

Samen creëren we een reis vol groei, innovatie en impact!