Flevo Campus Summer School 2022

De inschrijving voor de Flevo Campus Summer School is geopend. Ook dit jaar kunnen er vijftien talentvolle en gemotiveerde jongeren (18-35) deelnemen aan de enige echte foodcamp voor voedselprofessionals (in spé). Aanmelden kan tot en met 19 juni 2022.

Voedsel en de consument
Dit jaar focust de Summer School op voedselvraagstukken vanuit het consumentenperspectief. We kijken naar thema’s als gedrag, culturele verschillen, gewoonten en voedselvoorzieningen. In workshops door diverse experts leer je als deelnemer waardevolle, life long skills, verbreed je je voedselnetwerk en krijg je de de kans om na afloop je ideeën en projecten tot de realiteit te brengen, gesteund door Flevo Campus.

Hoe ziet de Summer School eruit?
Van maandag 22 tot en met vrijdag 26 augustus krijg je workshops en colleges over voedsel, en werk je met een klein groepje aan jullie eigen (project)plan. Ook steek je de handen uit de mouwen bij ondernemers die bijdragen aan de voedseltransitie in Flevoland. Deze ervaringen hebben als doel om via meekijken en meehelpen kennis op te doen en praktijkvoorbeelden van dichtbij te zien. Dit op een praktische en zintuiglijke manier die ook voor veel teambuilding zorgt en de community van deelnemers en initiatieven hechter maakt.

Wil je meer weten of je aanmelden?

Check deze link: www.flevocampus.nl/fcss2022