De winnaars van de Designsprint 2021

It’s a wrap! De winnaars van de Designsprint 2021 zijn bekend.

Donderdag 28 oktober vond de Designsprint eindelijk plaats met de Flevo Timmerfabriek, Noorderwind en een groep enthousiaste, creatieve maar vooral talentvolle studenten. De afgelopen periode konden studenten zich aanmelden..

Het winnende concept wordt door de Flevo Timmerfabriek gebruikt als input voor het ontwerp van een Tiny House, die op de Floriade van 2022 gepresenteerd wordt.Na een selectie zijn de studenten opgesplitst in twee groepen en werden zij uitgedaagd om hun droom Tiny House te ontwerpen. Vanuit het nieuwe informatiecentrum van Almere Stad en het stadhuis gingen de studenten aan de slag en de opbrengsten waren geweldig! In slechts een paar uur werden er twee fantastische concept Tiny Houses ontworpen waarbij geen detail achterwege bleef. 

De jury bestaande uit Nasima Bachiri en Charles Kok van de Flevo Timmerfabriek en Debby Kruit van de gemeente Almere, stonden voor een lastige keuze. Het was een close call maar uiteindelijk kwam er toch een winnend team uit de strijd. De winnaars werden beloond met een heuse Designsprint award ontworpen door Jim van der Wardt van de CrazySmile. Klein detail: de award is gemaakt van restmaterialen van de Flevo Timmerfabriek!

Ben je ook benieuwd naar onze activiteiten en programma’s? Check onze website  www.upalmere.nl en schrijf je in om op de hoogte te blijven!