Ben je eraan toe om te groeien? Maar voelt het aan als een risico en weet je niet goed waar je allemaal rekening mee moet houden? De groeicoaches van MKBDoorgaan zijn als bedrijfskundigen gespecialiseerd op dynamieken, uitdagingen en risico’s van bedrijfsgroei. Vanwege een subsidieregeling zijn deze gesprekken kosteloos. 

Groeien gaat vaak gepaard met groeipijn. Dit geldt ook voor ondernemingen. Als je wil groeien en de top wil bereiken dan kan een coach je hierin helpen. De groeicoaches van MKBDoorgaan zijn gespecialiseerd in het koppelen van bedrijven met uitdagingen op het gebied van groei aan de juiste advieur. En voor Flevolandse ondernemers is hun dienstverlening én de hulp in de tweedelijn vaak kosteloos.

Je vraagt je vast af hoe dit in zijn werk gaat:

Stap 1: Informerend gesprek
In het eerste contact inventariseert een onafhankelijke en objectieve bedrijfsadviseur van MKBDoorgaan de actuele situatie van je onderneming. Je ontvangt daarna een eerste advies gebaseerd op de doelen die je met je bedrijf nastreeft. 

Stap 2: Quickscan
Door middel van een quickscan kan snel een globaal inzicht verkregen worden in de bepalende uitdagingen van jouw bedrijf. In een aantal gevallen zal de quickscan voldoende zijn om je te helpen, maar het kan ook zijn dat vervolgstappen nodig zijn, zoals herfinanciering, bijstellen van de strategie, coaching of herijken van verplichtingen. 

Stap 3: Doorverwijzing
Wanneer er meer vervolgstappen nodig zijn, brengt MKB-Doorgaan jou (na jouw goedkeuring) in contact met een gespecialiseerde partij uit hun netwerk die jou verder kan helpen. Dit netwerk bestaat uit meer dan 150 partijen die gespecialiseerd zijn in financiering, bedrijfsadvisering, coaching en juridische dienstverlening. MKB-Doorgaan verzorgt een warme overdracht naar deze partijen.

Dankzij de steun van o.a. Instituut Gak, provincies en gemeenten is de hulp van MKB-Doorgaan kosteloos.

Geïnteresseerd als groeier? Vul het formulier hieronder in of kijk voor meer info op www.mkbdoorgaan.nl.