Adviseurs voor starters

Maak een afspraak met één van onze adviseurs.

Adviseurs voor starters

Op deze pagina vind je adviseurs die jou kunnen helpen als starter. Neem direct contact op of vul het formulier in om een afspraak in te plannen.

ondernemersplein almere werk

ondernemersplein almere werk

Starterscoach

Je wil starten met je eigen onderneming. Maar je hebt nog wel behoorlijk wat vragen:

  • Hoe zorg ik ervoor dat mijn onderneming een succes wordt
  • Hoe zorg ik voor een stabiele basis voor mijn onderneming?
  • Kloppen mijn verwachtingen rondom de inkomsten die ik wil genereren?
  • Hoe kom ik aan financiering?
  • Vergeet ik niks?

De starterscoaches van het Zelfstandigenloket Flevoland (ZLF) denken graag met je mee in de beginfase van je onderneming.

Plan een gesprek

Notarieel advies

Als ondernemer krijg je vroeg of laat te maken met een notaris om juridische zaken vast te leggen. We helpen je graag hierbij. Het belangrijkste wat een notaris regelt is rechtszekerheid, hij of zij legt zaken vast in notariële aktes. Dat kan op verzoek, maar in bepaalde gevallen is een notariële akte wettelijk verplicht. Zo'n akte heeft juridische rechtskracht. De partijen die er hun handtekening onder zetten, zijn eraan gehouden. De notaris is een jurist en door de wet verplicht tot onpartijdigheid. Maar je kan een notaris ook inhuren als juridisch adviseur. Heb je hulp nodig? Vul het contactformulier in en we brengen je kosteloos in contact met een Almeerse notaris.

Naar het formulier
coach ondernemen almere

coach ondernemen almere

Bedrijfsfinanciering

Advies nodig op het gebied van financiering? Het Kenniscentrum Bedrijfsfinanciering (KCBF) is er om Almeerse ondernemers op weg te helpen bij hun oriëntatie over de verschillende financieringsmogelijkheden. Het KCBF adviseert en begeleidt Almeerse ondernemers vrijblijvend en kosteloos.

Neem contact op

Administratief advies

Een goede boekhouding en administratie is niet alleen belangrijk voor het sturen van je bedrijf. Het is zelfs bij de wet verplicht. Maar hoe doe je dit precies en waar moet een goede boekhouding aan voldoen? Via het Ondernemersplein is het mogelijk om een kosteloos adviesgesprek te plannen met een administratiekantoor. Heb je hier een vraag over? Vul het contactformulier in en we brengen je vrijblijvend in contact met met een Almeers administratiekantoor.

Naar het formulier

Juridisch advies

Ben je net je bedrijf gestart? En heb je personeel en daarnaast verschillende afnemers en leveranciers? Dan is het raadzaam om een advocaat te zoeken die past bij jouw bedrijf. Een advocaat wordt over het algemeen pas laat ingeschakeld. Dit kan zijn als er een conflict is tussen jou en een werknemer of als klanten weigeren te betalen. Overleg met een jurist of advocaat kan daarom efficiënt en op langere termijn hoge kosten voorkomen. Heb je een behoefte aan hulp? Vul het contactformulier in en we brengen kosteloos je in in contact met een Almeerse advocaat.

Maak een afspraak

Bekijk nog meer adviseurs