Panattoni vestigt zich in Almere

Panattoni Nederland krijgt in 2022 een nieuw logistiek distributiecentrum op de Stichtsekant in Almere. Het pand wordt zo’n 23.000 m2, bestaand uit een hal, kantoor en mezzanine. Er worden 22 loading docks en 5 overheaddeuren gerealiseerd met 251 parkeerplaatsen op eigen terrein. Er is ook deelverhuur mogelijk vanaf 4.479 m2. Het ultramoderne distributiecentrum wordt volgens de Breaam Very Good-standaard gebouwd.

Distributiecentrum Almere is voor Pannattoni Nederland een belangrijk logistiek knooppunt vanwege de strategische ligging ten opzichte van Utrecht en Amsterdam en Almere zelf met bijna 215.000 inwoners.

Stichtsekant

Bedrijvenpark Stichtsekant ligt aan de oostzijde van Almere en biedt zeer veel ruimte voor logistieke en moderne groothandelsbedrijven. Stichtsekant is direct gelegen aan de A27 en mede daardoor, ook voor XXL warehousing, een uitstekende vestigingsplaats voor logistieke bedrijven.

Zowel het openbaar gebied als de bedrijfspanden voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Toch zijn de grondprijzen aantrekkelijk en door middel van flexibele verkaveling van het terrein wordt vraaggericht ingespeeld op de wensen van bedrijven.

Bereikbaarheid

Stichtsekant heeft een zeer goede bereikbaarheid. Het terrein ligt direct aan de A27 en op slechts 8 minuten rijden van de A6. Schiphol en de Amsterdamse haven zijn binnen 30 minuten te bereiken. Bovendien kunnen werknemers tijdens de spitsuren Stichtsekant nagenoeg filevrij bereiken.

Panattoni

Panattoni Nederland is onderdeel van Panattoni Europe, marktleider in industrial real estate in Europa. Het bedrijf implementeert duurzame ontwikkelconcepten en creëert een nieuwe standaard voor haar distributiecentra in Europa waarbij voorop staat de impact van de nieuwe projecten op de natuurlijke omgeving te minimaliseren.

Vestigen in Almere?

Ook vestigen in Almere? Bekijk de diverse bedrijventerreinen en ontdek de voordelen van ondernemen in Almere. De logistieke sector is één van de meest belangrijke sector voor Almere. De stad heeft namelijk veel ruimte voor grote distributiecentra zoals die van Panattoni.

 

Meer nieuws - Ontdek wat er nog speelt in ondernemend Almere.