Randstad

Bedrijventerrein Randstad ligt pal naast het Zakencentrum, het centrum en station Almere Centrum in Almere Stad. Het terrein is 10,5 hectare groot. Er zijn veel vestigingen van medische/zorgbedrijven. Verder vindt je hier advieskantoren, een aantal autodealers, garage- en reparatiezaken.

Op Randstad is breedband internet via glasvezel aanwezig en het bedrijventerrein heeft een Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B)-certificaat.

Op het bedrijventerrein is een deel geschikt voor bedrijven tot en met milieucategorie 3.1 en een deel alleen voor milieucategorie 2. Er zijn geen bedrijfskavels meer beschikbaar.

Bereikbaarheid
Met de auto in zes minuten vanaf de A6. De bereikbaarheid per trein is bijzonder goed; Randstad ligt direct naast station Almere Centrum.

Op dit bedrijventerrein zijn geen bouwkavels beschikbaar.

Let op: voor de actuele beschikbaarheid van kavels, bel of mail de acquisiteur.

Ontwikkelingsplan Randstad 20 & 21

Achter het station van Almere Centrum, in het Stationskwartier, zijn er plannen voor nieuwe buurten. De gebieden Randstad 20 en 21 gaan van industrieterreinen veranderen in levendige buurten met hoge gebouwen, bedrijven en verschillende voorzieningen. Deze ontwikkelingen zullen meer aandacht schenken aan groene ruimtes en de Stadswetering, waardoor er extra mogelijkheden ontstaan voor recreatie en watersport. Dit alles maakt het gebied aantrekkelijker om te wonen, te werken en te ontspannen.

Meer informatie

Mariska Sijmons

Accountmanager Randstad. 

Ben je reeds gevestigd op dit bedrijventerrein en heb je een vraag? Neem dan contact op met Mariska Sijmons.

masijmons@almere.nl
+ 31 (0) 6 11 92 42 56