Markerkant

Markerkant is een bedrijventerrein met een heel divers bedrijvenaanbod en is het enige bedrijventerrein in Almere waar op een afgebakend deel reguliere detailhandel is toegestaan. Met een oppervlakte van 29 hectare is het een middelgroot bedrijventerrein.

Op Markerkant is breedband internet via glasvezel aanwezig en het bedrijventerrein heeft een Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B)-certificaat.

Het bedrijventerrein is geschikt voor bedrijven tot en met milieucategorie 4.

Bereikbaarheid
Met de auto is het acht minuten rijden vanaf de A6. Met de stadsbus ben je binnen drie minuten van station Almere Centrum bij de dichtstbijzijnde bushalte.

Op dit bedrijventerrein zijn geen bouwkavels beschikbaar.

Let op: voor de actuele beschikbaarheid van kavels, bel of mail de acquisiteur.

Ontwikkelingsplan Markerkant 15

De stad Almere groeit en het centrum moet sterker worden gemaakt. Daarom zijn er plannen in de maak voor de ontwikkeling van Almere Centrum 2040. Hierbij is het doel om niet alleen meer huizen te bouwen, maar ook meer plekken te creëren waar mensen kunnen winkelen, wonen, werken en ontspannen. Er komt ook meer groen en ruimte om te wandelen en te fietsen

Meer informatie

Neem contact op

Overweeg jij om jouw bedrijf te vestigen op het terrein en heb je daar een vraag over? Neem contact op met Mariska Sijmons.

Mariska Sijmons
masijmons@almere.nl
+ 31 (0) 6 11 92 42 56