Het Atelier

Het Atelier is een binnenstedelijk bedrijventerrein en ligt tegenover bedrijventerrein Sallandsekant. Op Het Atelier zijn vooral bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf gevestigd en ongeveer 25% van de gevestigde bedrijven is werkzaam in de gezondheidszorg.

Het terrein is direct via de Hagevoortdreef aangesloten op de Tussenring en daarmee op de A6. Het terrein zelf is door de Edvard Munchweg en de Carel Willinklaan ontsloten.

Op dit bedrijventerrein zijn allerlei vormen van dienstverlening en sociaal maatschappelijke voorzieningen mogelijk. Het terrein is erg divers van samenstelling, onder meer sport- en (De Mix Fitness Almere B.V.), installatiebedrijven (Hollander Techniek) en groothandels zijn hier gevestigd.

Bereikbaarheid
Het Atelier is met de auto in twee minuten vanaf de A6 bereikbaar. Met het openbaar vervoer is station Almere Centrum binnen 20 minuten te bereiken.

In het kort

  • Totale oppervlakte: 4 ha
  • Milieucategorie 2
  • Glasvezelnetwerk aanwezig

Blauw = Uitgegeven
Groen = Uit te geven/in gesprek
Oranje = Gereserveerd

Beschikbare bouwkavels

Het Atelier heeft nog 8.322 m2 grond in uitgifte.

Oppervlakte bouwkavels

1. 775 m2
2. 875 m2
3. 1.388 m2
4. 1.489 m2
5. 1.489 m2

De kavelgrootte is indicatief. Aaneengesloten kavels kunnen in veel gevallen als 1 kavel gekocht worden. Kavels 3, 4 en 5 zijn te combineren. Ook zijn kavels 6 en 7 te combineren.

Let op: voor de actuele beschikbaarheid van kavels, bel of mail de acquisiteur.

Neem contact op

Overweeg jij om jouw bedrijf te vestigen op het terrein en heb je daar een vraag over? Neem contact op met Sven Wilhelmus.

Sven Wilhelmus
swilhelmus@almere.nl
+31 (0)6 82 45 64 91