Het Ondernemersplein is een publiek-private samenwerking tussen de gemeente Almere, Almeerse ondernemers, onderwijsinstellingen, regionale instellingen en de Kamer van Koophandel. Dit netwerk van partners maakt zich sterk voor toegang tot informatie, inspiratie, support en netwerk voor Almeerse ondernemers met als doel: stabiele Almeerse ondernemingen, een groeiend Almeers midden- en kleinbedrijf en een groeiend aantal lokale banen voor een stad met groeiambities.

Het Ondernemersplein richt zich op verschillende ondernemers:

Partners
De partners van het Ondernemersplein zijn:

  • Gemeente Almere
  • Kamer van Koophandel
  • Zelfstandigen Loket Flevoland
  • Kenniscentrum Bedrijfsfinanciering
  • Geldfit Zakelijk

Daarnaast werkt het Ondernemersplein samen met verschillende Almeerse bedrijven die elk hun eigen bijdrage leveren.

Kennisdeling
Door middel van een aansprekende agenda vol events op het gebied van kennisdeling draagt het Ondernemersplein bij aan snelle toegang tot informatie en inspiratie. Als spin-off van deze kennissessies biedt het Ondernemersplein één-op-één maatwerk aan door haar team van gespecialiseerde adviseurs.

Gemeentelijke loketten
Op het Ondernemersplein kun je terecht bij verschillende loketten voor nieuwe initiatieven, vestigingen of vergunningen. Lees hier meer over de loketten van de gemeente Almere en de openingstijden.

Kanssectoren
Een speciale plek binnen het dienstenaanbod van het Ondernemersplein is er voor de volgende kansrijke, strategische ontwikkelsectoren:

Waar kun je ons vinden?
Het Ondernemersplein is gevestigd in de D-vleugel van het stadhuis van Almere (Stadhuisplein 1). Een goede parkeergelegenheid bij bezoek aan het Ondernemersplein is de Regisseurgarage (Regisseurstraat 7).

Contact
Heb je een vraag over je inschrijving bij de KVK? Kijk op www.kvk.nl.

Heb je een algemene vraag of een vraag over de agenda of advieswerkdiensten? Stel deze dan via het contactformulier.