Mini-symposium over ondernemen met circulaire producten

Tijdens het 2-daagse festival wordt er een besloten mini-symposium voor ondernemers georganiseerd op vrijdag 7 februari. Daar nodigen we je graag voor uit! De rode draad van deze ochtend is: ‘hoe maak ik mijn bedrijf en/of product (meer) zichtbaar voor mijn klant'. We zoomen in op het thema ondernemen en het creëren van afzetmogelijkheden voor circulaire producten. 

Workshop en verdiepingssessie
Hoe pitch ik mijn bedrijf voor investeerders en afnemers? Wat zijn de ervaringen, tips & trics van een ondernemer die reeds succesvol is? Welke marketing past bij mijn bedrijf specifiek in de consumentenmarkt of zakelijke markt? Hierover gaan we graag met je in gesprek. Dit doen we met een inspirerend plenair gedeelte en een niet te missen workshop en verdiepingssessie. De sprekers zijn een mix van experts en collega-ondernemers. Kom je ook?  

Locatie en tijdstip
Het mini-symposium vindt plaats in de MeerMin-tent tegenover Rataplan, De Steiger 51 in Almere Haven. Vanaf 9:30 uur ben je van harte welkom en het duurt tot 12:30. Aansluitend start het festival, met een markt en demo-activiteiten, die voor iedereen toegankelijk is. 

Kosten en aanmelden
Omdat de inhoud van het programma zal staan als een huis, bedraagt deelname aan het mini-symposium € 10,- p.p. Wij kunnen maximaal 100 gasten verwelkomen. Meld je dus zo snel mogelijk aan.