Nice to Meat

Nice to Meat is een horecaslagerij en biedt vlees en vleeswaren aan horeca ondernemers in heel Nederland. Het bedrijf telt 80 medewerkers en bedient het land vanuit de locatie op Lagekant in Almere.

Nice to Meat is in 1894 opgericht en sinds 1994 in bezit van de huidige directeur-eigenaar, Mikel Pouw. Pouw heeft het huidige pand in 2013 laten bouwen. Van origine is Nice to Meat een Amsterdams bedrijf, maar door de goede ligging van Almere is er gekozen voor deze locatie op de Lagekant. Bovendien biedt deze locatie de mogelijkheid om door te groeien en uit te breiden, aldus Pouw. Ook zijn veel medewerkers van Nice to Meat woonachtig in Almere. Voor hen is een goede bereikbaarheid enorm van belang.

Er zit ook een commerciële reden achter deze beslissing. Pouw vertelt dat er meer vleesverwerkende bedrijven zijn gevestigd in Almere die samen de markt versterken.

Meer dan 120 jaar geleden begon Nice to Meat in Amsterdam als een ambachtelijke slagerij. Dankzij kwaliteit en service mochten zij de specialiteiten al snel leveren aan hoofdstedelijke hotels en restaurants. Een traditionele, ambachtelijke aanpak, in combinatie met een efficiënte en stipte werkwijze zorgde in de 20ste eeuw voor een gestaag groeiende klantenkring.

Pouw komt uit een Amsterdamse slagersfamilie. Voor bestaande en nieuwe relaties is dat een garantie dat de kwaliteitsfilosofie in ere wordt gehouden. Het team van meer dan 80 medewerkers werkt met groot enthousiasme en inzet aan het bedienen van binnen- en buitenlandse klanten. Want dát is hun missie: het op continuïteitsbasis leveren van de juiste kwaliteit op het juiste moment voor de juiste prijs.

Meer informatie: www.nicetomeat.nl

Lagekant

Pluspunten

  • Ruimte voor groei en uitbreiding
  • Goede bereikbaarheid voor medewerkers
  • Versterken afzetmarkt met concullega’s

Lees meer over Lagekant en bekijk welke bouwkavels nog beschikbaar zijn.

Lees meer