Bedrijventerrein Groene Kadeweg is een terrein waar specifieke bedrijven zijn toegestaan. Het gaat dan om een dierenasiel, manege, africhten van honden, een slipschool en outdooractiviteiten. Andere naar aard en omvang vergelijkbare voorzieningen zijn mogelijk via toepassing van een afwijking. Het gaat dan om recreatieve voorzieningen ten behoeve van spel, sport, educatie en training die veel ruimte nodig hebben, passen in een groene omgeving, mogelijk publiek trekken, deels een maatschappelijke functie betreffen en minder geschikt zijn in een woonomgeving.

Bereikbaarheid

Vanaf de A6 is het terrein met de auto in 10 minuten te bereiken. Er is een bushalte op loopafstand bij de Damsluisweg met een directe verbinding naar het treinstation Almere Buiten.

In het kort

Totale oppervlakte: 240.000 m2 
Milieucategorie: 1 t/m 4
Glasvezel niet aanwezig

Selectieprocedure Gronduitgifte Groene Kadeweg

Bedrijven die zich in Almere willen vestigen, kunnen vanaf 15 februari 2023 in aanmerking komen voor de verwerving van een beschikbare bouwkavel op de Groene Kadeweg of één van de andere Almeerse bedrijventerreinen, door deel te nemen aan de daarvoor ingerichte openbare uitgifte procedure. Dit betreft vanaf 1 februari 2023 de bedrijventerreinen Hogekant en De Striptekenaar en vanaf 15 februari 2023 de Gordingweg en Groene Kadeweg. De start van de inschrijving voor Het Ambacht en Gooisekant zal enige tijd daarna op deze site bekendgemaakt worden. Bekijk nu de procedure voor de uitgifte van Groene Kadeweg.

Inschrijfformulier Groene Kadeweg

Geïnteresseerden kunnen zich volgens bovenstaande procedure inschrijven als potentieel gegadigde voor een beschikbare bedrijfskavel (groen op onderstaande kaart) van 15 februari 2023 tot en met 15 mei 2023 (inschrijfperiode). Inschrijvingen die na deze datum binnenkomen worden niet in behandeling genomen. Naar het voorbeeldformulier.

Beschikbare bouwkavels

1: 3.535 m2 Concept Kavelpaspoort
2: 8.706 m2 Concept Kavelpaspoort
7d: 3.783 m2 Concept Kavelpaspoort

Perceel 2 is uitgeefbaar vanaf ca. 2.500 m2. Grootte in overleg vast te stellen.

Let op: Voor actuele beschikbaarheid van kavels, bel of mail de acquisiteur.

PAUL JEROEN RAAIJEN

Vestigingsadviseur Bedrijfskavels (EOG)

Heb je een vraag over het vestigen op één van de bouwkavels in Almere? Neem dan contact op met Paul Jeroen Raaijen.

pjraaijen@almere.nl
+31 (0)6 23 35 73 71