Innovatiekracht is een belangrijk onderdeel van Startups en Scaleups. Hieronder vind je een overzicht van groei- en innovatieprogramma’s.

EXPORT ACCELERATOR PROGRAM

Overweeg je internationaal actief te worden? En wil je groei op buitenlandse markten realiseren? Meld je dan nu aan voor het Export Accelerator Program! Dit programma helpt jou om gestructureerd toe te werken naar een positieve cashflow uit het buitenland. Onderzoek nieuwe en specifieke buitenlandse markten, ontdek wie je klant is en hoe je hen het beste kunt benaderen. En groei vervolgens van incidentele internationale orders naar een structurele omzet uit het buitenland! Op donderdag 2 maart 2023 start de volgende editie! Samen met andere ondernemers doorloop je 6 groepssessies. Iedere week werk je zelfstandig aan praktijkopdrachten ter voorbereiding en afronding van deze sessies. Door regelmatig met elkaar de voortgang te delen en elkaar te voorzien van feedback, leer je van elkaars uitdagingen en successen.

Meer informatie

Business Innovation Program Food

De wereld van morgen heeft vandaag voedsel vernieuwers nodig. Maakt jouw idee of bedrijf de voedselketen duurzamer, slimmer, efficiënter of gezonder en zoek je toegang tot de markt met een verdienmodel? Tijdens dit programma leer je om voor jezelf scherp te krijgen welke ideeën kansrijk zijn en hoe je deze vertaalt tot een concreet nieuw verdienmodel voor jouw bedrijf. Op woensdag 15 maart 2023 start de volgende editie!

Meer informatie

INVESTOR READINESS PROGRAM

Wil jij je als start-up of scale-up goed voorbereiden op je (eerste) financieringsaanvraag? Horizon Flevoland biedt in samenwerking met alle ontwikkelingsmaatschappijen van Nederland het Investor Readiness Program (IRP) aan. Hierin optimaliseer je jouw businesscase waardoor jouw financieringsaanvraag kansrijker wordt.

Meer info
Kvk Business challenge almere upalmere