Innovatiekracht is een belangrijk onderdeel van Startups en Scaleups. Hieronder vind je een overzicht van groei- en innovatieprogramma’s.

KvK Business Challenge

Na drie eerdere succesvolle Almere edities in samenwerking met gemeente Almere, organiseren we van 9 oktober tot 12 november de 4e Almeerse editie van KVK Business Challenge. Almeerse bedrijven met een Challenge worden d.m.v. het innovatieplatform in contact gebracht met innovatieve start-ups, scale-ups, zelfstandige ondernemers en mkb-ondernemingen. Oplossingen kunnen vanuit heel de wereld worden aangedragen op het platform. Een bijzondere kans en gelegenheid voor de innovatiekracht en internationalisering!

Meer informatie
Startup almere ondernemen

Hero Journey

Ben je als start-up of scale-up gevestigd in Almere of bereid je te vestigen in Almere? Heb je innovatieve ideeën op het gebied van ICT & TECH en duurzaamheid om de wereld een stukje beter te maken? Ben je toe aan het maken van een volgende (groei) stap? Heb je ambities richting het buitenland? Meld je dan aan voor het Start-up & Scale-up Hero Journey programma 2023

Meer informatie
Hero journey almere start

Business Innovation Program Food

Voedsel Vernieuwers gezocht! Heeft jouw bedrijf een idee voor een duurzamere en gezondere voedselketen maar twijfel je over een valide businesscase? Schrijf je dan in voor het Business Innovation Program Food! De Almeerse startup Social Farmer doet nu mee aan het programma. Op 14 juni heb je de mogelijkheid om de introductieworkshop te volgen.

Meer informatie
Business Innovation Programma Food