Innovatiekracht is een belangrijk onderdeel van Startups en Scaleups. Hieronder vind je een overzicht van groei- en innovatieprogramma’s.

5e Almere editie KvK Business Challenge

Na vier eerdere succesvolle Almere edities van de KvK Business Challenge, organiseren we in oktober de 5e Almere editie van de KvK Business Challenge. Almeerse bedrijven met een Innovatie Challenge worden d.m.v. het innovatieplatform in contact gebracht met innovatieve startups, scaleups en Innovatieve MKB bedrijven. Oplossingen kunnen vanuit heel de wereld worden aangedragen op het platform. Een bijzondere kans en gelegenheid om je bedrijf in korte tijd innovatiekracht te voorzien.

Meer informatie
Startup almere ondernemen

Hero Journey

Ben je als start-up of scale-up gevestigd in Almere of bereid je te vestigen in Almere? Heb je innovatieve ideeën op het gebied van ICT & TECH en duurzaamheid om de wereld een stukje beter te maken? Ben je toe aan het maken van een volgende (groei) stap? Heb je ambities richting het buitenland? Meld je dan aan voor het Start-up & Scale-up Hero Journey programma 2024!

Meer informatie
Hero journey almere start

Mentorprogramma

Het hebben van een goede mentor is bijna een randvoorwaarde voor het succes van een start-up. UPALMERE! en de Vereniging Bedrijfskring Almere hebben daarom een mentorprogramma opgezet waarbij startups gekoppeld worden aan succesvolle (Almeerse) ondernemers. Meld je aan als mentor of als je behoefte hebt aan een mentor!

Meld je aan
Mentorprogramma UPALMERE!

Business Innovation Program Food

Ben jij een Food Startup met een (bijna) compleet product, op zoek naar een community die je helpt om zowel persoonlijk als professioneel te groeien? Dan is het Food Pioneers Programma misschien wel iets voor jou!

Meer informatie
Business Innovation Programma Food