Finale Startup & Scale-up Hero Journey

Woensdag 18 oktober was de grand finale van de Startup & Scale-up Hero Journey. Feestelijk afgetrapt door Daniel van der Zee en vakkundig geleid door Joost Buitenweg waren meer dan 70 genodigden getuige van een spectaculaire ontknoping!

In de voorbije weken hebben 8 Almeerse startups en scale-ups zich ondergedompeld in verschillende inspirerende sessies en workshops, met als doel het creëren van innovatieve zakelijke ideeën, gericht op duurzaamheid en meetbare impact.

Na 8 spetterende pitches stond de jury voor een loodzware taak. Marie-Jeannine CitroenYeni Joseph en Joey Moreau moesten nauwgezet wikken en wegen. Het was een nek-aan-nek race! Uiteindelijk, na intensief beraad, riep wethouder Maaike VeeningenSuzanne Bel en Randy Bel van Static Entertainment uit als de winnaars van de eerste editie van de Startup & Scale-up Hero Journey!

Static Entertainment zet zich in voor de bevordering van ontwikkeling op een positieve en professionele wijze, waarbij innovatie, technologie, kwaliteit en oprechte interactie hoog in het vaandel staan.

Gefeliciteerd Suzanne en Randy! We kijken reikhalzend uit naar jullie ontwikkelingen.

Onze dank gaat uit naar alle start-ups, scale-ups, mentoren en juryleden die de afgelopen periode met toewijding en enthousiasme hebben bijgedragen aan het succes van het programma.

Foto's: Evelien Uitterdijk