KvK Business Challenge Almere

CLICK HERE FOR ENGLISH

Na de succesvolle Almere edities in samenwerking met de KvK, organiseren we nu nogmaals een Almere editie van de Kvk Business Challenge! Almeerse bedrijven met een challenge worden door middel van het innovatieplatform in contact gebracht met innovatieve start-ups, scale-ups, zelfstandige ondernemers en innovatieve MKB-ondernemingen uit Almere, de provincie Flevoland, Nederland, Europa en de rest van de wereld. Een bijzondere kans en gelegenheid voor de innovatiekracht en internationalisering van jouw bedrijf! In november 2022 vindt de kick-off plaats van een Almeerse editie waarin de KvK en de gemeente Almere samenwerken: de KvK Business Challenge Almere.

Heb je een “niet te google-en” vraagstuk in jouw bedrijf, maar beschik je zelf niet over de kennis of tijd? Dan is dit programma bij uitstek geschikt voor jouw onderneming!

De KvK Business Challenge is een goed doordacht en al vele malen bewezen concept. Hierdoor kost het jou als deelnemer weinig tijd om te participeren. Deelname is volledig kosteloos, het enige wat wij van je vragen is commitment. 

Hoe werkt het?

De KvK Business Challenge werkt heel eenvoudig; Almeerse bedrijven met een innovatie vraagstuk (De challenge) worden in een open en internationaal digitaal platform gekoppeld aan innovatieve startups of MKB-bedrijven. 

 • Stap 1. Contact met de gemeente Almere om mee te doen
 • Stap 2. Het formuleren van je innovatievraagstuk ‘de challenge’ samen met de gemeente Almere en KVK. 
  Deadline indiening challenges: 1 oktober 2022
 • Stap 3. Je uitdaging gaat online en het chatten met innovatieve ondernemers begint. 
  Challenges gaan online: 7 november 2022 en worden gesloten op 12 december 2022
 • Stap 4. Je maakt half december een selectie van de beste ideeën/oplossingen
 • Stap 5. Ontmoeting tussen jou en de geselecteerde partijen met de beste ideeën/oplossingen in een Encounter
  Encounter:  23 december 2022

Voor wie is dit programma geschikt?

 • Voor bedrijven die geloven dat samen innoveren tot betere oplossingen en gezonde business leidt
 • Voor bedrijven die op zoek zijn naar de creatieve kracht van startups en MKB-ers om hun innovatieve challenges op te lossen
 • Voor bedrijven die internationale netwerken en samenwerking willen opzoeken dan wel willen uitbreiden

Meer weten of aanmelden?

Aanmelden kan tot 1 oktober 2022. Stuur een mail of bel naar: Debby Kruit, startup adviseur, afdeling Economische Ontwikkeling. E-mail: dkruit@almere.nl, tel: 06 53 57 72 24.