Innovatievraagstukken Almeerse bedrijven gezocht!

Iedere organisatie heeft innovatie uitdagingen. Uitdagingen waarvoor je de kennis, denk- en doekracht van andere slimme ondernemers goed kunt gebruiken. De Kamer van Koophandel (KVK) wil ondernemers helpen om deze kansen te benutten en te faciliteren waar mogelijk en ontwikkelden hiervoor de KVK Business Challenge: een open innovatieplatform om samen nieuwe business te ontwikkelen. 

Samen werken aan innovatieve uitdagingen!

Na vier eerdere succesvolle Almere edities van de KvK Business Challenge, organiseren we in oktober de 5e Almere editie van de KvK Business Challenge. Almeerse bedrijven met een Innovatie Challenge worden d.m.v. het innovatieplatform in contact gebracht met innovatieve startups, scaleups en Innovatieve MKB bedrijven. Oplossingen kunnen vanuit heel de wereld worden aangedragen op het platform. Een bijzondere kans en gelegenheid om je bedrijf in korte tijd innovatiekracht te voorzien.

Wij zoeken jouw innovatievraagstuk!

Zit jouw organisatie in de fase waarin innovatie van belang is om te groeien? En heb je weinig tijd of kennis in huis voor de oplossing van jouw innovatievraagstuk? Wil je ontdekken welke innovatiekracht er internationaal beschikbaar is?  Wij zijn op zoek naar Almeerse bedrijven met een uitdaging die met andere ondernemers samen aan concrete en vernieuwende oplossingen willen werken. Doe mee aan de 5e Almere editie van de KVK Business Challenge en bouw samen met ons aan een innovatief start up & scale-up ecosysteem in Almere.

Hoe werkt de Almere-editie van de KVK Business Challenge?

Stap 1. Contact met Debby Kruit van de gemeente Almere om mee te doen

Stap 2. Het formuleren van je innovatievraagstuk ‘de Challenge’ met ondersteuning van de KVK

Stap 3. Je uitdaging gaat in oktober online en het chatten met innovatieve ondernemers begint

Stap 4. Je maakt medio november een selectie van de beste ideeën/oplossingen

Stap 5. Online ontmoeting ca. twee weken na de selectie tussen jou en de geselecteerde partijen met de beste ideeën/oplossingen

Stap 6. Je bent vrij om de eventuele samenwerking verder vorm te geven die voortvloeit uit een gekozen oplossing.

Meer weten of aanmelden?

Neem dan contact op met Debby Kruit, dkruit@almere.nl, tel: 0653577224.

Aanmelden kan tot met 1 september 2024