KvK Business Challenge Almere

Na de zeer succesvolle pilot van de eerste Almeerse editie van de KvK Businesschallenge, zoeken wij nu nieuwe innovatievraagstukken bij Almeerse bedrijven voor een tweede editie. De KvK Business Challenge werkt heel eenvoudig: samen met de Kamer van Koophandel brengen wij bedrijven en ondernemers op een online innovatieplatform met elkaar in contact om samen innovatieve, nieuwe business te ontwikkelen. In een periode van 5 weken ga je chatten met innovatieve ondernemers en startups die mogelijk een oplossing hebben. Daarna selecteer je een paar bedrijven waar je verder mee in gesprek gaat. De chatfase van 5 weken start in november 2021.

Er kwamen ook reacties die niet aansloten op deze challenge, maar wel op andere innovatievraagstukken binnen Hemubo.

Erik Bottema, Hemubo
Kvk Business challenge almere

Kvk Business challenge almere

Waarom meedoen?

Deelname is kosteloos en het kost heel weinig tijd! Je levert een challenge aan, en wij gaan voor je aan de slag. Gemiddeld waren de Almeerse challengehouders 10 minuten tot maximaal een uur per dag kwijt. De 4 challengehouders van de eerste Almeerse editie hebben allemaal een oplossing gevonden voor hun innovatievraagstuk en kunnen nu nieuwe producten en diensten ontwikkelen! Volg jij ook?

Als we alles zelf hadden moeten doen hadden we veel meer tijd, geld en mensen moeten inzetten.

Robin Sluijter, SenS Marketing
Bedrijven kvk business challenge almere

Bedrijven kvk business challenge almere

Voor wie?

  • Voor bedrijven die geloven dat samen innoveren tot betere oplossingen en gezonde business leidt
  • Voor bedrijven die op zoek zijn naar de creatieve kracht van startups en mkb’ers om hun innovatie-challenges op te lossen
  • Voor bedrijven die internationale netwerken en samenwerking willen opzoeken dan wel uitbreiden 

De inschrijvingen voor de Almeerse editie van het succesvolle en bewezen innovatieprogramma de KvK Business challenge is nu van start! Doe je met ons mee?

De feedback in de chatfase op het vraagstuk was van hoge kwaliteit en heel concreet.

Nasima El Bachiri-Ouamar, Flevo Timmerfabriek

Vragen?

Wil je meer informatie over de KvK Business Challenge of wil je met ons de challenge aangaan? Neem dan contact op met Debby Kruit, adviseur programma Startup & Scaleup van de gemeente Almere.