In april is het zover. Dan opent de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022. We verwachten meer dan 2 miljoen bezoekers. Lokaal, uit de regio en het buitenland. Voor ondernemers biedt het evenement tal van kansen om de provincie Flevoland én haar lokale ondernemers internationaal op de kaart te zetten. Houd deze pagina in de gaten. De komende weken zullen we hier alle mooie en goede initiatieven plaatsen.

Waar ben je naar op zoek?

Floriade Werkbedrijf

De gemeente Almere, waar in 2022 de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022 plaatsvindt, wil inwoners met een achterstand op de arbeidsmarkt blijvend aan het werk helpen. Daarom zette de gemeente drieënhalf jaar geleden samen met UWV en Randstad het Floriade Werkbedrijf op. Inmiddels zijn al meer dan tachtig mensen duurzaam aan het werk geholpen en is er ruim 2,5 miljoen euro aan uitkeringen bespaard.

Meer informatie
dare it almere ondernemen

Word leverancier

De Floriade heeft in de aanloop en tijdens het evenement tal van diensten en producten nodig. De procedure van aanbesteden hoort hierbij. Wil jij met jouw organisatie meedingen in deze aanbestedingen? Ga dan naar de website van de Floriade om je in te schrijven. Floriade Almere 2022 B.V. maakt gebruik van het Negometrix inkoopplatform. Door je aan te melden in deze database kunnen zij bij een offerte-uitvraag van een specifieke dienst of een bepaald product contact met jou opnemen en een offerteverzoek doen.

Meld je aan
leverancier floriade almere

Congres, evenement of kleine bijeenkomst?

De Floriade leent zich perfect voor congressen, vergaderingen en evenementen: in het  Congrespaviljoen is er plek voor 700 gasten. Voor kleine bijeenkomsten zijn er diverse andere locaties  zoals in het FoodForum en Flores. Maar je kunt ook kiezen voor een rondleiding met klanten, of een zakelijke lunch.

Lees meer
Foodforum almere floriade

Blijf op de hoogte - Blijf op de hoogte van Floriade Expo 2022 en like en deel Floriade posts en nieuws!