Zzp quickscan

Geldfit Zakelijk richt zich op ondernemers die door willen groeien en ontwikkelen.  Wil je als zzp’er groeien? Of loop je als zzp’er tegen zaken aan die jou in de weg zitten om te groeien? Of zijn er juist zaken die het voortbestaan van je zelfstandigenbestaan bedreigen? Misschien ben je die fase al voorbij en zit je als zelfstandig ondernemer in zwaar weer? Dan kun je op het Ondernemersplein terecht bij Geldfit Zakelijk.

Geldfit Zakelijk is een landelijk werkende, onafhankelijke not-for-profit stichting die hulp biedt aan mkb-ondernemers en zzp'ers met een in de kern levensvatbare onderneming, maar die hulp nodig hebben met doorgroeien of met het gezond houden van hun onderneming.

Stap 1: Informerend gesprek
In het eerste contact inventariseert een onafhankelijke en objectieve bedrijfsadviseur van Geldfit Zakelijk jouw actuele situatie als ondernemer. Je ontvangt een eerste advies gebaseerd op de doelen die je met je onderneming nastreeft. 

Stap 2: Quickscan
Door middel van een quickscan kan snel een globaal inzicht verkregen worden in de levensvatbaarheid van jouw bedrijf. In een aantal gevallen zal de quickscan voldoende zijn om je te helpen, maar het kan ook zijn dat vervolgstappen nodig zijn, zoals herfinanciering, bijstellen van de strategie, coaching of herijken van verplichtingen. 

Stap 3: Doorverwijzing
Wanneer er meer vervolgstappen nodig zijn, brengt Geldfit Zakelijk jou (na jouw goedkeuring) in contact met een gespecialiseerde partij uit hun netwerk die jou verder kan helpen. Dit netwerk bestaat uit meer dan 150 partijen die gespecialiseerd zijn in financiering, bedrijfsadvisering, coaching en juridische dienstverlening. Geldfit Zakelijk verzorgt een warme overdracht naar deze partijen.

Dankzij de steun van o.a. Instituut Gak, provincies en gemeenten is de hulp van Geldfit Zakelijk kosteloos.

Kijk voor meer info op www.geldfit.nl/zakelijk.