Loop je met je onderneming of als zelfstandig ondernemer tegen zaken aan die het voortbestaan van je onderneming bedreigen? Of ben je die fase al voorbij en zit je bedrijf in zwaar weer? Dan kun je op het Ondernemersplein terecht bij Geldfit Zakelijk.

Geldfit Zakelijk is een landelijk werkende, onafhankelijke not-for-profit stichting die vroegsignalering van (financiële) problemen organiseert en hulp biedt aan mkb-ondernemers en zzp'ers met een in de kern levensvatbaar bedrijf, maar die hulp nodig hebben om hun bedrijf gezond te houden.

Maak een gratis afspraak met een adviseur van Geldfit Zakelijk

Gaat het slecht met jouw onderneming en weet je niet of je moet stoppen of door moet zetten? Of heb je geen zicht op waar het mis gaat in jouw onderneming? De zwaar weer coaches van Geldfit Zakelijk zijn als bedrijfskundigen gespecialiseerd in het samen met jou vinden van antwoorden op deze vragen. Vanwege een subsidieregeling steun uit de private en publieke sector zijn deze gesprekken kosteloos. 

Hoe werkt Geldfit Zakelijk?

Stap 1: Informerend gesprek
In het eerste contact inventariseert een onafhankelijke en objectieve bedrijfsadviseur van Geldfit Zakelijk de actuele situatie van je onderneming. Je ontvangt daarna een eerste advies gebaseerd op de doelen die je met je bedrijf nastreeft. 

Stap 2: Quickscan
Door middel van een quickscan kan snel een globaal inzicht verkregen worden in de levensvatbaarheid van jouw bedrijf. In een aantal gevallen zal de quickscan voldoende zijn om je te helpen, maar het kan ook zijn dat vervolgstappen nodig zijn, zoals herfinanciering, bijstellen van de strategie, coaching of herijken van verplichtingen. 

Stap 3: Doorverwijzing
Wanneer er meer vervolgstappen nodig zijn, brengt Geldfit Zakelijk jou (na jouw goedkeuring) in contact met een gespecialiseerde partij uit hun netwerk die jou verder kan helpen. Dit netwerk bestaat uit meer dan 150 partijen die gespecialiseerd zijn in financiering, bedrijfsadvisering, coaching en juridische dienstverlening. Geldfit Zakelijk verzorgt een warme overdracht naar deze partijen.

Dankzij de steun van publieke en private partijen is hulp en advies kosteloos. Zo wordt je optimaal geholpen om jouw bedrijf weer op de rit te krijgen.

Kijk voor meer info op www.geldfit.nl/zakelijk

Meer informatie