Internationaal ondernemen

Ondernemen buiten de eigen grenzen vergroot je afzetgebied en biedt vaak mooie kansen voor innovatie. Maar hoe bereik je deze buitenlandse afzetmarkten en waar moet je rekening mee houden?

Lokaal kennisdelen
De Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA) heeft een eigen themakring ‘Internationaal Zaken Doen’. De leden van deze themakring hebben stuk voor stuk internationale ervaring en zijn met enthousiasme en professionaliteit aan de slag gegaan om de kring vorm en inhoud te geven. Deze kring is ideaal wanneer je een lokaal kennisnetwerk zoekt

Neem contact op met Antoinette Chin A Loi de Hoog, Voorzitter VBA-themakring Internationaal Zaken Doen

Regionaal advies
Horizon is de regionale ontwikkelingsmaatschappij van Flevoland. Zij helpt jee om jouw internationale ambities in kaart te brengen en te focussen op de kansen die het meest interessant zijn voor jouw bedrijf. Horizon heeft een groot netwerk in binnen- en buitenland dat zij graag voor jou openstelt. 

Neem contact op met Eric Hanson, Project Manager International Trade
Mail: Eric.hanson@horizonflevoland.nl
Tel: +31 (0)6 18159299

Vouchers internationaal ondernemen
Om internationaal ondernemen te stimuleren biedt Horizon de voucher Internationaal Ondernemen ana. Met deze voucher kunnen ondernemers onder andere kennis en faciliteiten van derden inhuren voor het vergroten van het verdienvermogen van het bedrijf. Deelname aan een buitenlandse handelsmissie of een beurs komt ook in aanmerking voor subsidie. Ontdek meer informatie over de voucher Internationaal Ondernemen.

Meer informatie