Hulp bij groei

De voucherregeling van de regionale ontwikkelingsmaatschappij Horizon Flevoland voorziet in een speciale subsidie die je in kan zetten om je onderneming verder te ontwikkelen, je activiteiten uit te breiden om zo te groeien en de volgende stap te zetten.

Soorten vouchers
Als je kennis, expertise en/of faciliteiten van derden wil inhuren voor het verbeteren van de bedrijfsvoering of versnellen van (nieuwe) bedrijfsactiviteiten, dan past de voucher Kennis & Expertise waarschijnlijk het beste bij jouw situatie. Voorbeelden hiervan zijn de ontwikkeling van nieuwe groeistrategieën, het toetsen van economische en technische haalbaarheid, (internationale) business development, het verbeteren van de investor readiness en het versnellen van (nieuwe) bedrijfsactiviteiten (bijv. via digitalisering of robotisering).
 
Wil je jezelf als ondernemer persoonlijk ontwikkelen, door middel van coaching, trainingen en cursussen, zodat je de juiste vaardigheden voor de volgende fase hebt, dan kan de voucher Persoonlijke Ontwikkeling een goede keuze zijn.
 
Voor het uitvoeren van een bedrijfsscholingsscan om erachter te komen of de ambities van jouw medewerkers passen bij jouw bedrijfsambities of een scan van de arbeidsvitaliteit van jouw medewerkers, kun je de voucher Bedrijfsscholingsscan aanvragen.
 
De voucher Internationaal Ondernemen kan een goede mogelijkheid zijn als je de kennis, kunde en/of faciliteiten van derden inhuurt voor het vergroten van het internationale verdienvermogen van je bedrijf.
Voorwaarden:
 
Ga naar de website van Horizon Flevoland en bekijk de voorwaarden voor een aanvraag of doe je aanvraag online.

Meer informatie