Op deze pagina vind je adviseurs die jou kunnen helpen. Of je nu starter bent of een ervaren ondernemer, ze staan klaar om jou te ondersteunen.

Notarieel advies

Als ondernemer krijg je vroeg of laat te maken met een notaris om juridische zaken vast te leggen. We helpen je graag hierbij. Het belangrijkste wat een notaris regelt is rechtszekerheid, hij of zij legt zaken vast in notariële aktes. Dat kan op verzoek, maar in bepaalde gevallen is een notariële akte wettelijk verplicht. Zo'n akte heeft juridische rechtskracht. De partijen die er hun handtekening onder zetten, zijn eraan gehouden. De notaris is een jurist en door de wet verplicht tot onpartijdigheid. Maar je kan een notaris ook inhuren als juridisch adviseur. Heb je hulp nodig? Vul het contactformulier in en we brengen je kosteloos in contact met een Almeerse notaris.

Naar het formulier

Juridisch advies

Ben je net je bedrijf gestart? En heb je personeel en daarnaast verschillende afnemers en leveranciers? Dan is het raadzaam om een advocaat te zoeken die past bij jouw bedrijf. Een advocaat wordt over het algemeen pas laat ingeschakeld. Dit kan zijn als er een conflict is tussen jou en een werknemer of als klanten weigeren te betalen. Overleg met een jurist of advocaat kan daarom efficiënt en op langere termijn hoge kosten voorkomen. Heb je een behoefte aan hulp? Vul het contactformulier in en we brengen kosteloos je in in contact met een Almeerse advocaat.

Maak een afspraak

Administratief advies

Een goede boekhouding en administratie is niet alleen belangrijk voor het sturen van je bedrijf. Het is zelfs bij de wet verplicht. Maar hoe doe je dit precies en waar moet een goede boekhouding aan voldoen? Via het Ondernemersplein is het mogelijk om een kosteloos adviesgesprek te plannen met een administratiekantoor. Heb je hier een vraag over? Vul het contactformulier in en we brengen je vrijblijvend in contact met met een Almeers administratiekantoor.

Naar het formulier