Onderneming van het jaar 2022

De genomineerden zijn bekend!

Onderneming van het jaar 2022

Al 35 jaar wordt er een Almeers bedrijf benoemd tot ‘Onderneming van het jaar’. Dit is de hoogste onderscheiding binnen het Almeerse bedrijfsleven. Twee Almeerse bedrijven zijn dit jaar genomineerd voor de prijs ‘Onderneming van het jaar 2022’. De genomineerden zijn geselecteerd door een vakjury onder voorzitterschap van wethouder Maaike Veeningen. De twee bedrijven zijn geselecteerd op een aantal criteria als onderscheidend vermogen in de markt, uitstraling en werkgebied, duurzaamheid op het gebied van people, planet en profit, maatschappelijke betrokkenheid in Almere en innovatie.  

Genomineerden

SenS Online Solutions

SenS Online Solutions is een full service online marketingbureau. Het bedrijf is ontstaan vanuit de overtuiging dat bedrijven online meer succes kunnen behalen door een hands-on, flexibele en resultaatgerichte aanpak. Hierin willen zij het verschil maken door meer transparantie te bieden met adequate en doelgerichte online oplossingen. 

Naast de zakelijke dienstverlening is SenS Online Solutions leidend in Almere op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze zijn hoofdsponsor van Almere City FC, zetten zich in voor de voedselbank en starten in december een banketstavenactie om kinderen onder de armoedegrens tegemoet te komen.

Wat betreft het eigen personeel komt 90% uit Almere en staat binnen SenS Online Solutions ondersteuning en talentontwikkeling centraal. Iedereen wordt volop uitgedaagd en krijgt de mogelijkheid om middels eigen vindingrijkheid diverse oplossingen aan te dragen voor allerlei marketingvraagstukken en hun persoonlijke ontwikkeling. 

Travel Health Group

In 2022 is de Travel Health Group 30 jaar actief vanuit Almere. De organisatie staat in Nederland het meest bekend onder het merk Care Plus®. In het jaar 1992 zijn zij begonnen met een lunchdoos met steriele naalden en spuiten voor verre bestemmingen. Met een gevarieerd assortiment aan anti-insect producten is Care Plus® dé expert in bescherming tegen steken en beten. In de thuismarkt is Care Plus® dan ook sinds jaar en dag de nr. 1 tegen steken en beten. Care Plus® staat voor de bescherming van jong en oud, zowel op verre reizen als dichterbij huis. De inmiddels meer dan 200 producten in het assortiment zijn verkrijgbaar in apotheken, buitensportwinkels, drogisten en supermarkten in ruim 25 landen.

De visie van Travel Health Group: een malariavrije wereld in 2030. De Travel Health Group levert een actieve bijdrage aan een malariavrije wereld in 2030. Het beschikbaar stellen van netten in afgelegen gebieden, evenals het verstrekken van informatie en onderwijs, is cruciaal in de strijd tegen malaria. Dit is een zeer ambitieuze visie die het team van Travel Health Group en haar partners drijft. Malaria kan worden verslagen en daar zetten zij zich voor in! 

Met het programma ‘Buy One, Give One‘ werken zij aan een malariavrije wereld. Met de aankoop van een Care Plus® product draag je dus écht bij aan een malariavrije wereld! 

Uitslag

De winnaar zal op 2 januari 2022 tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Almere en Vereniging Bedrijfskring Almere bekend worden gemaakt.