Volvo Groep Truck Center

Op bedrijventerrein Stichtsekant, op het logistieke deel, is Volvo Group Truck Center gevestigd. Kees Visser, Managing Director, vertelt dat Volvo jaren gelden bewust heeft gekozen voor de Stichtsekant als vestigingsplaats. ‘Het verzorgingsgebied is de driehoek Almere, Zeewolde en ’t Gooi. De Stichtsekant ligt dus precies in het midden met hierdoor de kortste aanrijdroute vanuit alle zijden. Het terrein is gelegen aan de A27 en dichtbij de A1 en heeft daardoor een perfecte ligging voor ons. Bovendien is de Stichtsekant qua locatie optimaal als uitvalsbasis naar alle hoeken van Nederland en daar buiten.’, aldus Visser.

Het pand hebben ze zelf laten bouwen naar een concept van een succesvol 3 jaar eerder opgeleverde nieuwbouw werkplaats in Alblasserdam.

De Stichtsekant biedt Volvo Group Truck Center de beste omstandigheden om de doelstellingen te realiseren. Visser en zijn team hebben de doelstelling te willen groeien in aantallen verkochte trucks en in marktaandeel. Vanuit deze locatie zijn ze de Best Business-partner voor de klanten op sales en aftersales services en treden ze op als service partner voor alle soorten bedrijven die in de logistieke dienstverlening actief zijn.

Volvo Group Truck Center is een betrouwbare business partner in de transportbranche. Als officiële Volvo Trucks-dealer en Renault Trucks bedrijfswagendealer voorzien ze maar liefst elf dealervestigingen van trucks en bedrijfswagens en bieden ze ruim 270 arbeidsplaatsen in Noord- en Zuid-Holland.

Samen met Transportkoeling Maasdijk, biedt Volvo Group Truck Center haar klanten een totaalconcept waarin -naast de producten- ook de serviceconcepten van Volvo Group Truck Center een grote rol spelen.

Volvo Group Truck Center biedt kwaliteit, flexibiliteit, klantgerichtheid en efficiency.

Meer informatie: www.volvogrouptruckcenter.nl

Stichtsekant

Pluspunten

  • Centrale ligging in Nederland
  • Pal naast A27 en dichtbij A1
  • Goede omstandigheden voor landelijke dekkingsgraad

Lees meer over Stichtsekant en bekijk welke bouwkavels nog beschikbaar zijn.

Lees meer